20.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η Xerox μία από τις πλέον ηθικές εταιρείες του κόσμου

Η Xerox αναγνωρίστηκε από το Ethisphere Institute, έναν από παγκόσμιους ηγέτες στον ορισμό και την προώθηση των προτύπων ηθικών επαγγελματικών πρακτικών, ως μια εκ των πλέον ηθικών εταιρειών για τη χρονιά 2017.

Αξίζει να πούμε ότι η Xerox είναι μία από τους μόλις 13 τιμώμενους οργανισμούς που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα αυτήν για 11 συνεχόμενα χρόνια, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο την δέσμευση της εταιρείας σε ότι αφορά τα ηθικά επαγγελματικά πρότυπα και πρακτικές.

 

Η συγκεκριμένη διάκριση προκύπτει από το Ethics Quotient του Ethisphere Institute, το οποίο προσφέρει μία ποσοτική αξιολόγηση της επίδοση μίας εταιρείας με έναν αντικειμενικό, συνεπή και τυποποιημένο τρόπο. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται παρέχουν ένα περιεκτικό δείγμα των χαρακτηριστικών κριτηρίων για τις βασικές ικανότητες μίας εταιρείας. Οι βαθμολογίες δίνονται σε πέντε βασικές κατηγορίες: πρόγραμμα ηθικής και συμμόρφωσης (35%), εταιρική «ιθαγένεια» και υπευθυνότητα (20%), κουλτούρα ηθικής (20%), διακυβέρνηση (15%) και ηγεσία, καινοτομία και φήμη (10%) και παρέχονται σε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στη διαδικασία.

 

WME_2017_color_rgb (002)

Σχετικά άρθρα

Η Κρίνος επιλέγει το Galaxy ERP της SingularLogic

Στην Αθήνα το πρώτο ευρωπαϊκό Outpost Testing Lab της AWS

Giorgos Athanassiadis

Οι IBM & Visa μετατρέπουν κάθε συσκευή ΙοΤ σε POS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα