22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Xerox μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον κόσμο

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Xerox τοποθετήθηκε στο Top 20 ανάμεσα στις 100 πιο βιώσιμες εταιρείες στον κόσμο, καταλαμβάνοντας την 18η θέση. Συγκεκριμένα, η Wall Street Journal εξέτασε περισσότερες από 5.500 εισηγμένες εταιρείες, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως τα επιχειρηματικά μοντέλα, την καινοτομία, τα εξωτερικά κοινωνικά ζητήματα, τα προϊόντα και θέματα που σχετίζονται με τους εργαζόμενους, τους εργασιακούς χώρους και το περιβάλλον.

Κάθε εταιρεία βαθμολογήθηκε συνδυάζοντας έως και 165 στοιχεία δεδομένων. Σε αυτά περιλαμβάνονταν ανάλυση κάλυψης σε μέσα ενημέρωσης από περισσότερες από 8.800 πηγές διαθέσιμες μέσω της Factiva, μιας υπηρεσίας πληροφοριών βάσης δεδομένων που ανήκει στον εκδότη της Wall Street Journal, Dow Jones & Co. Επιπλέον, συστήματα τεχνητής νοημοσύνης αναπτύχθηκαν ειδικά για να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη κατάταξη από κοινού με τον πάροχο υπηρεσιών δεδομένων, παροχής συμβουλών και τεχνολογίας Arabesque S-Ray, ο οποίος παρείχε επίσης τα δεδομένα της εταιρείας που χρησιμοποιήθηκαν για τις βαθμολογίες.

Η διαφάνεια ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην κατάταξη των εταιριών. Φέτος, η Xerox άρχισε να δημοσιεύει τις μετρήσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR) χρησιμοποιώντας τα πρότυπα των Sustainability Accounting Standards Board και Task Force For Climate-related Financial Disclosures που σχετίζονται με το κλίμα, για να διασφαλίσει ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη έχουν πλήρη εικόνα των πρακτικών και της προόδου στο κομμάτι της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Σχετικά άρθρα

Μέρος του Samsung Enterprise Alliance Program η Regate

Μείωση στα τέλη τερματισμού κλήσεων προς σταθερά δίκτυα

Kitriniaris

Ιntel NUC: Η νέα εποχή του PC Computing

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα