22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η ViewSonic παρουσιάζει τη νέα σειρά gaming οθονών XG05

Η ViewSonic ανακοίνωσε τις νέες προσθήκες στη σειρά Elite που περιλαμβάνει τις οθόνες XG05. Η σειρά XG05 περιλαμβάνει το 24 ιντσών XG2405 και το 27 ιντσών XG2705 τα οποία επιτυγχάνουν απόλυτη ισορροπία μεταξύ των απαραίτητων χαρακτηριστικών για ένα gaming monitor σε απόλυτα προσιτή τιμή.

Οι δύο οθόνες διαθέτουν ανάλυση 1920×1080 (Full HD) και IPS πάνελ, χωρίς περιθώρια από τις τρεις πλευρές, για καθηλωτικό gaming πολλαπλών οθονών, ρυθμό ανανέωσης 144Hz, χρόνο απόκρισης 1ms (MPRT) και τεχνολογία  AMD Radeon FreeSync.

 

Ο χρόνος απόκρισης 1ms βοηθά στη δραστική μείωση του motion blur, τη σημαντική βελτίωση της ευκρίνειας της εικόνας κατά την κίνηση αριστερά και δεξιά, τη μείωση του blur, του ghosting και του smearing σε γρήγορα κινούμενα αντικείμενα, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 144Hz παρέχει έλεγχο επιπέδου esports, διασφαλίζοντας ομαλή εμπειρία gaming.

 

Η κομψή, χωρίς περιθώρια από τις τρεις πλευρές σχεδίαση, απογειώνει την οπτική εμπειρία του χρήστη, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την πιθανότητα απόσπασής που προκαλείται από το πλαίσιο. Ιδανική για gaming setups πολλαπλών οθονών, δημιουργία περιεχομένου και online streaming.

Σχετικά άρθρα

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Μάλτας, περνά από τη Microsoft

Λύση της Yuboto για την AXA Αφαλιστική

Kitriniaris

Brad Smith: Ο έλεγχος της Τεχνητής Νοημοσύνης εξίσου σημαντικός με τα οφέλη της

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα