20.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η Veritas εξαγόρασε την backup-as-a-service startup HubStor

Η λύση backup-as-a-service της εταιρείας HubStor που ιδρύθηκε το 2015 στο Οντάριο, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων και εφαρμογών. Προστατεύει εικονικές μηχανές των VMware, Microsoft Hyper-V και Microsoft Azure, Microsoft 365 email, SharePoint, OneDrive και Teams, Google Drive, Box και Slack, AWS S3 και Azure Blob αλλά και τοπικά NAS.

Η λύση της HubStor θα συνεχίζει να προσφέρεται από τη Veritas και τους συνεργάτες της ενώ οι υφιστάμενοι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία όπως είναι προς το παρόν. Πάντως, η Veritas σχεδιάζει να ενσωματώσει τις δυνατότητες του HubStor, οι οποίες περιλαμβάνουν προστασία δεδομένων σε μια σειρά δημοφιλών εφαρμογών SaaS. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Veritas δεν αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθήσει για την ενσωμάτωση του HubStor στις λύσεις της, το ποσό της εξαγοράς, ούτε το κατά πόσον προτίθεται να διατηρήσει την επωνυμία HubStor.

Η προστασία εφαρμογών SaaS του HubStor και η δυνατότητα διάθεσής της ως υπηρεσία, ήταν οι πιο σημαντικοί λόγοι για την εξαγορά, ανέφερε ο Simon Jelley, γενικός διευθυντής του Veritas Backup Exec. Η Veritas προσφέρει ήδη λύσεις για την προστασία του Microsoft 365, του G Suite και του Salesforce, αλλά η επέκταση στο Microsoft Teams, Slack και Box του HubStor θα βοηθήσει τη Veritas να αντιμετωπίσει τη νέα ζήτηση.

Ο Jelley περιέγραψε το HubStor ως την τέλεια λύση για να συγχωνευθεί στην Enterprise Data Services της Veritas, λόγω της ήδη επιτυχημένης πορείας του στην αγορά και των δυνατοτήτων που διαθέτει.

Σχετικά άρθρα

Η CBS συμμετέχει στο IT Directors Forum

Giorgos Athanassiadis

Vodafone: Μισό €δις σε επενδύσεις στην Ελλάδα

Kitriniaris

TCP 51: Η εικονική πραγματικότητα του… POS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα