21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Ubitech επίσημος χορηγός στο DockerCon

Η εταιρεία πληροφορικής, ολοκλήρωσης συστημάτων και ανάπτυξης λογισμικού Ubitech ήταν χορηγός στο τριήμερο συνέδριο τεχνολογιών DockerCon 2019 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Moscone Center στο Σαν Φρανσίσκο από τις 29 Απρίλιου έως και τις 2 Μαΐου 2019.

Η Ubitech, παρουσίασε στους 5.000 και πλέον επισκέπτες, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην Ecosystem Expo του συνεδρίου, την πλατφόρμα σύνθεσης κατανεμημένων εφαρμογών και ενορχήστρωσης cloud υπηρεσιών Maestro.

H πλατφόρμα Maestro δίνει τη δυνατότητα και την ευελιξία σε προγραμματιστές και μηχανικούς λογισμικού να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν, σε πραγματικό χρόνο, dockerized εγγενείς εφαρμογές τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές cloud υποδομές.

Η πλατφόρμα επιτρέπει τη δημιουργία εύκολων-στη-διαχείριση και εύκολων-στην-κλιμάκωση ροών εργασίας με dockerized cloud εφαρμογές, καθώς και την αυτοματοποιημένη και κλιμακούμενη τοποθέτησή τους στις διαθέσιμες υποδομές, ενώ ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες για την υποστήριξη της εκτεταμένης παρακολούθησής τους, της επιβολής πολιτικών ασφάλειας, της διαχείρισης ελαστικότητάς τους και της ανάλυσης επιχειρησιακών δεδομένων από την εκτέλεσή τους.

 

 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της πλατφόρμας Maestro πραγματοποιήθηκε με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος «Ορίζοντας 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη χρηματοδότηση δραστηριοτήτων έρευνας και καινοτομίας, ενώ έχει υποστηρίξει επιτυχώς τις δράσεις και τις πιλοτικές εφαρμογές έργων μεγάλης κλίμακας συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 21 εκ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Νέο έργο MPS για την Infolex

Channel-Manager

SoftOne και Global Sustain δημιουργούν νέα εταιρεία στο χώρο του ESG

Giorgos Athanassiadis

LG: Η πρώτη παγκοσμίως διάφανη πόρτα που είναι ταυτόχρονα και οθόνη

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα