23 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Η TeamViewer ενσωματώνει το Microsoft Teams

Η TeamViewer ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Microsoft Teams, επιτρέποντας στους χρήστες της ΤeamViewer να υποστηρίξουν απομακρυσμένα και λύσεις augmented reality (AR) σε περιβάλλον Microsoft Teams. 

Η πλατφόρμα Microsoft Teams προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών δυνατοτήτων επικοινωνίας και χρησιμεύει ως κόμβος που περιέχει τα εργαλεία που χρειάζονται οι απομακρυσμένες ομάδες για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή TeamViewer από το Microsoft Teams Apps, να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στην TeamViewer και να μοιραστούν αμέσως προσκλήσεις TeamViewer για συνδέσεις ή AR με τους συναδέλφους τους σε κανάλια 1 προς 1 ή ομαδικά για να συνεργαστούν και να τα υποστηρίξουν πιο αποτελεσματικά.

Οι συνδέσεις AR είναι ιδιαίτερα πολύτιμες όταν απαιτούνται φυσικές εργασίες. Με το TeamViewer Pilot μπορεί κανείς να επισημάνει και να σχεδιάσει απευθείας στο οπτικό πεδίο του χρήστη για να δείξει λεπτομερώς τι να κάνει, καθώς και να μοιραστεί αρχεία, να πληκτρολογήσει και να μιλήσει. Επιπλέον, μέσω των κουμπιών εναλλαγής πρόσβασης στη συσκευή TeamViewer, οι υπεύθυνοι των ομάδων μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά, μοιράζοντας άμεσα την πρόσβαση σε όλες τις απαιτούμενες συσκευές και περιβάλλοντα με τις υπόλοιπες ομάδες εργασίας τους.

Με την ενσωμάτωση αυτή, οι χρήστες του Microsoft Teams μπορούν να διαχειρίζονται ομάδες συσκευών στις οποίες έχουν πρόσβαση, να μοιράζονται συσκευές με μέλη της ομάδας και να βλέπουν τον πίνακα ελέγχου TeamViewer ως προσωπική καρτέλα, παρέχοντας μια προβολή όλων των ενεργών περιόδων σύνδεσης, του ιστορικού σύνδεσης και ενός χρήσιμου οδηγού χρήστη.

«Το να είμαστε παραγωγικοί ενώ δουλεύουμε εξ αποστάσεως δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό», αναφέρει ο Alfredo Patron executive vp business development της TeamViewer. «Το Microsoft Teams χρησιμοποιείται από όλους τους τύπους οργανισμών παγκοσμίως για διαδικτυακές συναντήσεις, συνεργασία και πολλά άλλα. Η ενσωμάτωση της απομακρυσμένης πρόσβασης TeamViewer και της υποστήριξης AR θα δώσει στους χρήστες του Microsoft Teams ακόμη περισσότερες επιλογές για συνεργασία και αύξηση της παραγωγικότητας ανεξάρτητα από το που βρίσκονται».

Σχετικά άρθρα

Workshop από την Predicta

Kitriniaris

Η επέλαση των phablets

Kitriniaris

Εξατομικευμένες, συναρπαστικές εμπειρίες από τη Lenovo στη CES 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα