25.2 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η Stefinet επίσημος διανομέας της Toshiba Audio

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τον πολυεθνικό όμιλο Toshiba, στο κομμάτι της διανομής προϊόντων μνήμης (SD cards, micro SD cards, USB flash drives – SSD), η Stefinet Multimedia ανακοίνωσε την την έναρξη της συνεργασίας για την επίσημη διανομή της Toshiba Audio στην Ελληνική & Κυπριακή αγορά.

 

Η Toshiba Audio είναι ένα νεοσύστατο τμήμα της Toshiba που αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στις αγορές της Ευρώπης, Αμερικής & Ασίας. Ο κύριος στόχος της Toshiba Audio είναι να προσφέρει στο ευρύ καταναλωτικό κοινό καινοτόμες λύσεις και πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν σχεδόν όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων ήχου. Τα προϊόντα της Toshiba Audio ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα κατασκευής, το μοντέρνο design, τη ποικιλία στα διαθέσιμα χρώματα & σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Βασικά προϊόντα της γκάμας της TOSHIBA Audio αποτελούν: Hi-Fi, ηχεία, πικάπ, ενσύρματα/ασύρματα/Bluetooth ακουστικά, true wireless stereo (TWS) ακουστικά, ενσύρματα/ασύρματα ακουστικά κεφαλής, φορητά ηχεία, φορητά ράδιο CD.

 

Τα προϊόντα της TOSHIBA Audio θα είναι διαθέσιμα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα αλυσίδων λιανικής στην Ελλάδα & Κύπρο καθώς και μέσω του δικτύου συνεργατών της Stefinet.

Σχετικά άρθρα

Oktabit: Ένα νέο VERO tablet στην ελληνική αγορά

Kitriniaris

Λύση χρέωσης real-time από την Intracom Telecom

H Dell Technologies απελευθερώνει την αξία των δεδομένων στο edge

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα