13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η SoftOne στα κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς

Στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων Superbrands Greece 2018-2019 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου η SoftOne διακρίθηκε μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, λαμβάνοντας το βραβείο «Corporate Superbrand».

 

Το βραβείο για τη SoftOne παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Αντώνης Καραντώνης, δηλώνοντας σχετικά: «Αποτελεί μέγιστη τιμή για εμάς η διάκριση σε ένα θεσμό διεθνούς κύρους και απήχησης όπως είναι τα Superbrands. Πρόκειται αναμφίβολα για μία βράβευση που πιστοποιεί την αναγνωρισιμότητα και την ηγετική θέση της SoftOne στην αγορά, καθώς επίσης τη συνέπεια και την ευθύνη της απέναντι στις ελληνικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη δέσμευση της εταιρείας μας για τη συστηματική παροχή business λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας με κεντρικό άξονα την καινοτομία».

 

Ο διαγωνισμός Superbrands Greece, ο οποίος διεξήχθη για 6η φορά στην Ελλάδα, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, έχοντας στόχο να αναδείξει, να επιβραβεύσει και να ενισχύσει τα κορυφαία -ανά κλάδο- brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική οικονομία. Η ανάδειξη των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών της αγοράς προκύπτει συνδυαστικά, βάσει αξιολόγησης από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων και διενέργειας δημοσκόπησης της κοινής γνώμης από την εταιρεία ερευνών MARC.

Σχετικά άρθρα

Η Softοne στo “πλευρό” των αγροτών

Channel-Manager

Με άνοδο έκλεισε το 2015 για την παγκόσμια αγορά servers

Channel-Manager

Νέα γενιά HotSpots από τη Cisco

biztech

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα