20.9 C
Athens
17/04/2024
Biztech

Η SoftOne αυτοματοποιεί τη διαχείριση υπερωριών

Η SoftOne, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia ανακοίνωσε το νέο web app διαχείρισης του χρόνου απασχόλησης εργαζομένων εκτός ωραρίου, «Soft1 Worktime Live».

Η εφαρμογή απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από την πολυπλοκότητα, το χρόνο, αλλά και τον κίνδυνο επιβολής υψηλών προστίμων, που απορρέουν από την καθημερινή υποχρεωτική υποβολή του εντύπου Ε8 «Αναγγελία Υπερεργασίας ή Νόμιμης Υπερωριακής Απασχόλησης» στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Η εφαρμογή Soft1 Worktime Live λειτουργεί ανεξάρτητα από συστήματα λογισμικού και μισθοδοσίας, βοηθώντας κάθε σύγχρονη επιχείρηση να τρέχει on-line και με ελάχιστα μόνο κλικ, όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την έγκαιρη και εκ των προτέρων γνωστοποίηση των ωρών υπερεργασίας/υπερωρίας των εργαζομένων της. H χρήση της εφαρμογής μπορεί να γίνει μέσω οποιασδήποτε έξυπνης συσκευής και web browser.

 

 

Με σύγχρονα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες αυτοματοποίησης, το Soft1 Worktime Live επιτρέπει την καταχώρηση και συγκέντρωση όλων των καθημερινών ωρών υπερεργασίας/υπερωρίας σε μία εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων που εργάζονται εκτός της επιχείρησης. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνει τον real-time έλεγχο του καθημερινού ωραρίου εργασίας για το σύνολο του προσωπικού, καθώς και την αυτόματη δημιουργία του Εντύπου Ε8 με σκοπό την έγκαιρη υποβολή του στην ΕΡΓΑΝΗ.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.softone.gr/worktimelive.

Σχετικά άρθρα

Τα νέα Epson Α4 scanners είναι τα μικρότερα στην κατηγορία τους

Giorgos Athanassiadis

H Lancom Gold χορηγός στο Cloud Virtualization Forum 2015

Kitriniaris

Η Vechro εμπιστεύτηκε τη Lexis για τη δικτυακή ασφάλειά της

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα