18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η SoftOne ανεβάζει την COCO-MAT στα… σύννεφα

Τη λύση cloud ERP της SoftOne επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της η COCO-MAT, διεθνώς καταξιωμένη εταιρεία παραγωγής πρωτοποριακών προϊόντων και επίπλων για το σπίτι, από φυσικά υλικά.

Ενσωματώνοντας επόμενης γενιάς cloud τεχνολογία, το Soft1 Series 5 απαλλάσσει την COCO-MAT από πρόσθετες επενδύσεις σε εξοπλισμό και χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης, θέτοντας τις βάσεις για ένα πιο ευέλικτο, έξυπνο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας. Με σύγχρονο UI και πλούσια λειτουργικότητα, βοηθάει την COCO-MAT να ενοποιήσει τις παραγωγικές, οικονομικές και εμπορικές της δραστηριότητες σε μία πλατφόρμα λογισμικού. Την ίδια στιγμή, επιτυγχάνει τη real-time διασύνδεση των 14 σημείων λιανικής με την εταιρεία, διασφαλίζοντας την online παρακολούθηση παραγγελιών, εισπράξεων, υπολοίπων πελατών και αποθεμάτων.

 

Το Soft1 Series 5 επεκτείνει τις δυνατότητές του σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, διευκολύνοντας την απομακρυσμένη πρόσβαση σε δεδομένα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπει στα στελέχη των πωλήσεων να εκτελούν αποτελεσματικά καθημερινές εργασίες, όπως η διαχείριση και δρομολόγηση παραγγελιών, η καταγραφή παραπόνων και ο δειγματισμός προϊόντων, απευθείας από το σημείο πώλησης, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

 

Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών web services, το Soft1 Series 5 διασυνδέεται απρόσκοπτα με το Ε-Shop και την πλατφόρμα B2B της COCO-MAT, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελιοληψίας και της τιμολόγησης σε 100 περίπου σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ο κ. Γιώργος Μινάρδος, οικονομικός διευθυντής της COCO-MAT, ανέφερε σχετικά με την υιοθέτηση του Soft1 Series 5: «Με διαρκή προσήλωση στην πρωτοπορία, επενδύουμε στο cloud και σε μία έξυπνη πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού, που μας βοηθάει να εκμεταλλευθούμε καλύτερα τις ικανότητες των ανθρώπων μας, για να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας».

 

Σχετικά άρθρα

Η SAP για πρώτη φορά στα «Ποσειδώνια 2018»

Giorgos Athanassiadis

2 δις χρηματοδότηση η HPE για πελάτες και συνεργάτες

Samsung: Πανευρωπαϊκή μελέτη σχετικά με τις τάσεις στην εργασία μετά την πανδημία

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα