18.3 C
Athens
02/05/2024
Biztech

Η SAS πρωτοστατεί στην μάχη κατά του COVID-19

Η τρέχουσα πανδημία έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρες συνθήκες για τις κυβερνήσεις, τα συστήματα υγείας και τις εφοδιαστικές αλυσίδες. Η SAS συνεργάζεται με κυβερνητικούς και υγειονομικούς φορείς από όλον τον κόσμο με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των νέων συνθηκών που φέρνει ο COVID-19, αξιοποιώντας δεδομένα για τη λήψη αποφάσεων βασισμένες σε δεδομένα και ενισχύει την διαδικασία με τους παρακάτω τρόπους:

• Υποστήριξη των νοσοκομείων μέσω της χρήσης μοντέλων analytics για την καλύτερη πρόβλεψη της διανομής πόρων με υψηλή ζήτηση.

• Συνεργασία με υγειονομικούς φορείς  για τη δημιουργία επιδημιολογικών μοντέλων, προβλέποντας τις επιπτώσεις στον πληθυσμό και στις υποδομές.

• Συνεργασία με κυβερνήσεις για τη βελτιστοποίηση των υγειονομικών πόρων ώστε οι πολίτες να λάβουν τη καλύτερη δυνατή περίθαλψη.

«Η αντιμετώπιση του COVID-19 γίνεται συνεχώς πιο περίπλοκη αφού η δυναμική της πανδημίας διαρκώς μεταβάλλεται, αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις και τα συστήματα υγείας να κατανοούν, να μετρούν και να αντιδρούν πολύ γρήγορα,» δήλωσε ο Mark Lambrecht, PhD, SAS global director for Health and Life Sciences. «Η αντιμετώπιση χρειάζεται λοιπόν μία πολυδιάστατη προσέγγιση, όπως τη δυνατότητα γρήγορης συλλογής δεδομένων και ενσωμάτωσης των data sources, προβλέποντας το ανώτατο σημείο ζήτησης και αναγνωρίζοντας τα σημεία όπου η έλλειψη προσωπικού και υλικών θα επηρεάσει την φροντίδα των ασθενών, θέτοντας προτεραιότητες μέσω της καλύτερης διανομής των πόρων».   

Ενισχύοντας τις αποφάσεις με analytics

«Η SAS πιστεύει περισσότερο από ποτέ ότι η γνώση είναι δύναμη,» δήλωσε ο Steve Kearney, medical director της SAS Global. «Η εταιρεία έχει μακρά ιστορία στη συνεργασία με οργανισμούς και επιστήμες υγείας από όλο τον κόσμο και χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής με τους πιο καινοτόμους τρόπους για να βοηθήσει τους πελάτες να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας.»  Και συνέχισε: «Επιπλέον, εστιάζουμε στη χρήση analytics για τη βελτίωση της επίγνωσης μιας κατάστασης, εξασφαλίζοντας σταθερότητα στο σχεδιασμό της ζήτησης, στην ανάπτυξη εμβολίων και στην ενίσχυση της ιχνηλατησης επαφών για τη μάχη απέναντι στην πανδημία του COVID-19».

Σχετικά άρθρα

Σε προσλήψεις προχωρά ο ΟΤΕ

Kitriniaris

Η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα νέα καταστήματα Public + home

Giorgos Athanassiadis

Στην Cosmos Business Systems διαγωνισμός του ΕΦΚΑ

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα