22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η SAS ηγέτης στο Enterprise Fraud Management

Σύμφωνα με την αξιολόγηση της Forrester Research, η SAS είναι μία από τις δύο συνολικά εταιρείες που «ηγούνται» στην αγορά των παρόχων enterprise fraud management (EFM).

Στην αξιολόγηση που έκανε για την SAS, η Forrester σημειώνει πως η λύση SAS Fraud Management  βασίζεται στις εκτεταμένες δυνατότητες εξερεύνησης δεδομένων και visual analytics της εταιρίας. Η SAS διακρίθηκε επίσης για τα εντυπωσιακά εργαλεία για γραφικό σχεδιασμό ροών εργασιών, διαχείριση του κύκλου ζωής κανόνων εντοπισμού, και για τις ευρείες δυνατότητες διαμόρφωσης στο σχεδιασμό οθονών διερεύνησης.

 

Η έκθεση Forrester Wave αξιολόγησε τους κορυφαίους προμηθευτές στον κλάδο του enterprise fraud management μέσω πολύπλευρης έρευνας και πρακτικών εργαστηριακών ελέγχων. Σε αυτή την έρευνα, η Forrester Research αξιολόγησε επτά προμηθευτές θέτοντας 38 αυστηρά κριτήρια σε τρεις κατηγορίες υψηλού επιπέδου: προσφερόμενες δυνατότητες, στρατηγική και παρουσία στην αγορά. Η SAS έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τους υπόλοιπους προμηθευτές στην κατηγορία παρουσία στην αγορά. Η SAS κέρδισε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία στις κατηγορίες data integration, risk scoring και alerting, reporting και scalability.

 

Η λύση SAS Fraud Management, ένα εξελιγμένο σύστημα ανίχνευσης απάτης σε πραγματικό χρόνο, βοηθά τους διάφορους οργανισμούς και εταιρείες να ανιχνεύουν και να αποτρέπουν τον κίνδυνο σε όλο το φάσμα των τεχνικών απάτης που χρησιμοποιούνται από κακόβουλα μέρη. Εκτός από τη σημαντική μείωση των πιθανών απωλειών που οφείλονται σε απάτη, η λύση μπορεί επίσης να μειώσει το κόστος αντιμετώπισης της απάτης μέσω της αυξημένης λειτουργικής αποτελεσματικότητας και να συντελέσει στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Σχετικά άρθρα

AVM Fritz!Box 7590AX – Ο βασιλιάς των routers

Giorgos Athanassiadis

Συνεργασία για την Intracom στην Αγγλία

Kitriniaris

15 χρόνια πορείας γιόρτασε η 13CS Systems Integration

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα