21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Η SAP ηγέτης στο data integration

Για 10η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ηγέτης στις λύσεις ενοποίησης δεδομένων από την εταιρεία αναλύσεων Gartner. Η έκθεση αναγνώρισε την SAP ως κορυφαίο πάροχο λογισμικού με βάση την “ικανότητα εκτέλεσης” και την “πληρότητα του οράματος” μετά την αξιολόγηση των data integration.

 

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών που περιλαμβάνει το SAP Data Services software, το SAP HANA smart data integration και το SAP Master Data Governance application, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων διαχείρισης που ξεχωρίζει για την ποιότητα, τον υπολογισμό, την ενσωμάτωση, την αποθήκευση και την ανάλυση δεδομένων.

Όπως αναφέρει ο Greg McStravick, president of SAP Database and Data Management, η εταιρεία πιστεύει πως η Gartner αναγνωρίζει την SAP ως ηγέτη της αγοράς λόγω της καινοτόμας διαχείρισης επιχειρησιακών πληροφοριών και της ικανότητάς της να οδηγεί τους πελάτες και τους συνεργάτες της με ασφάλεια στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

 

Σύμφωνα με την Gartner η αγορά στο τομέα της ενοποίησης δεδομένων έχει εστιάσει την προσοχή της στις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού και στις προσεγγίσεις που απαιτούνται από τους αναλυτές, προς αυτή την κατεύθυνση. Ολόκληρη η έκθεση της Gartner βρίσκεται εδώ.

 

Σχετικά άρθρα

Ήρθε ο ViewSonic smart LED προβολέας τσέπης M1 mini Plus

Giorgos Athanassiadis

Cashless πληρωμές με Android POS στο «The Taste of Athens»

Giorgos Athanassiadis

Δραστηριοποίηση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Cytech

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα