19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η SAP για πρώτη φορά στα «Ποσειδώνια 2018»

Η SAP συμμετέχει για πρώτη φορά στη σημαντικότερη ναυτιλιακή έκθεση, τα Ποσειδώνια 2018, η οποία διεξάγεται από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου στο Athens Metropolitan Expo. Στην φετινή διοργάνωση δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας, που αποτελεί και το μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

 

Η ναυτιλία είναι ο σημαντικότερος κλάδος της χώρας μας, συμβάλλοντας  σε μεγάλο βαθμό στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας. Στο σημερινό δυσχερές επιχειρηματικό περιβάλλον για τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, οι λύσεις διασύνδεσης, προγνωστικών μοντέλων , και εφοδιαστικής αλυσίδας της SAP, με χρήση της τεχνολογίας Internet of Things, μπορούν να βοηθήσουν τις ναυτιλιακές εταιρείες όχι μόνο να βελτιστοποιήσουν τις καθημερινές λειτουργίες τους, αλλά κυρίως να θέσουν τα θεμέλια για το ψηφιακό μέλλον του κλάδου. H SAP, μέσα από την παρουσία της στα «Ποσειδώνια 2018» απευθύνεται σε ναυτιλιακές εταιρείες που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Τα Ποσειδώνια αποτελούν διαχρονικά πόλο έλξης της  ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, η οποία ηγείται της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ συμμετοχών, με περισσότερες από 1.850 εταιρείες να συμμετέχουν επισήμως, ενώ οι επισκέπτες  αναμένεται να ξεπεράσουν τις 22.000. Στα Ποσειδώνια 2018 θα παρουσιαστούν λύσεις για αυτοματοποιημένους λιμένες, μη επανδρωμένα «έξυπνα» πλοία, αξιόπιστη πρόγνωση καιρού βάσει τοποθεσίας και συγκέντρωση και επεξεργασία των δεδομένων του πλοίου στο cloud.

 

Το περίπτερο της SAP βρίσκεται στην αίθουσα 1, στη θέση 1.146, ενώ την Τρίτη 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί σε σεμινάριο της SAP στην αίθουσα 2Β.

Σχετικά άρθρα

Η οικογένεια των φορητών VAIO μεγαλώνει

ntiliakos

Ισχυρά ονόματα της παγκόσμιας αγοράς στη Nubis

Kitriniaris

Από την Amazon ο νέος πρόεδρος του ΔΣ της Public-MediaMarkt

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα