21.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η Regate στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Regate συμμετέχει στην φετινή 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που διεξάγεται από τις 07/09/2019 έως τις 15/09/2019, στο πλαίσιο της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας του Digital Greece.

Η Regate θα λάβει μέρος στο πρόγραμμα παρουσίασης των scale-up εταιρειών, ως μόνιμος εκθέτης, παρουσιάζοντας την τελευταία έκδοση του Regate Effective Mobility Suite που αποτελεί την κορυφαία mobile λύση, ενώ επιπρόσθετα θα παρουσιαστούν οι νέες δυνατότητες που σχεδιάζονται πάνω στο Regate Effective με ΙοΤ και ΑΙ τεχνολογίες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Digital Greece, που αποτελεί μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα στεγαστεί, όπως και πέρυσι, στο Περίπτερο 12 της Έκθεσης και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο περίπτερο του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα ολόκληρο θεματικό πάρκο, όπου οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία για σημαντικές επαφές και networking. Στο πλαίσιο του προγράμματος παράλληλων εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με διακεκριμένους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς.

 

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα σε επίπεδο B2B, B2C, αλλά και B2G (business to government), στηρίζοντας την εξωστρέφεια και τις νέες τεχνολογίες, έχοντας διεθνή ακτινοβολία.

Σχετικά άρθρα

Electronet: Επί τάπητος η εμπορική πολιτική του 2014

Kitriniaris

Συνεργασία Samsung και Kyocera Communication σε 5G δίκτυα

Giorgos Athanassiadis

Διανομέας της χρονιάς 2017 της Cisco η Info Quest Technologies

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα