21.9 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Professional Services ενημερώνει για το EnGenius CLOUD

Η Professional Services, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών της, πραγματοποίησε το 1ο webinar με θέμα «EnGenius CLOUD – Visualize your Network!».

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν και απομακρυσμένα την αναλυτική παρουσίαση της νέας AI-Driven Cloud λύσης του οίκου δικτυακών προϊόντων EnGenius.

 

Η νέα λύση βασίζεται στην πιο σύγχρονη και εξελιγμένη cloud computing τεχνολογία και η ισχυρή και δυναμική του δομή συμβάλλει στην βελτίωση των εργασιών στο δίκτυο με χρήσιμα εργαλεία ανάλυσης και απεικόνισης. Η EnGenius Cloud λύση αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα εταιρικά δίκτυα καθώς προσφέρει εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση διαφορετικών σημείων, χωρίς την ανάγκη για onsite support, ακριβές troubleshooting με γραφικά εργαλεία, απομακρυσμένη διαχείριση των frmware των συσκευών και δυνατότητα για ταυτόχρονες αναβαθμίσεις συσκευών.

 

 

Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη δυνατότητα στο EnGenius Cloud να προβλέψει προβλήματα προτού εμφανιστούν και παρέχει ακριβείς συστάσεις για να βελτιώσει την απόδοση προληπτικά. Το EnGenius Cloud Advisory Board χρησιμοποιεί την τεχνολογία AI για να αναλύει συνεχώς τα δίκτυα και να αναφέρει τυχόν προβλήματα, συχνά πριν από την εμφάνισή τους.

 

Κατά τη διάρκεια του webinar υπήρχε η δυνατότητα για live ερωτήσεις απευθείας στον εξειδικευμένο μηχανικό δικτύων της Professional Services.

Σχετικά άρθρα

Η Syscom αναλαμβάνει ServiceONE Specialist Partner της HP

biztech

Πλαίσιο: Στα βήματα του 2013 και το 2014

Kitriniaris

Βράβευση για τα MFPs της Samsung

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα