21.7 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Η OnLine Data στο Greek ICT Forum

Η ψηφιακή πρόκληση και ο μετασχηματισμός των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών μετά τον Covid-19 συνθέτουν την κεντρική θεματολογία του 22ου Greek ICT Forum – Infomobility World, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 22 & 23 Ιουλίου, από τις 10.00-14.00.

Ο κ. Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, business development director & μέλος ΔΣ της OnLine Data, παρουσίασε όλες τις επίκαιρες αλλαγές που σχετίζονται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας, μέσα από τη 10λεπτη ομιλία του, με θέμα: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ελληνικών επιχειρήσεων». Η παρουσίαση του κ. Χατζηθεοδώρου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πάνελ: «Οι Ψηφιακές Προκλήσεις για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις στην Εποχή του Industry 4.0»,  την Τετάρτη 22 Ιουλίου, από τις 12:10 – 13:10.

Τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της OnLine Data & πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Νίκος Ροδόπουλος, έλαβε μέρος στην καταληκτική συζήτηση,  για το θεσμικό και το τεχνολογικό πλαίσιο των ψηφιακών τιμολογίων και της ψηφιακής πλατφόρμας myDATA. Μαζί του τοποθετήθηκαν για τις ψηφιακές εξελίξεις που επηρεάζουν όλη την ελληνική επιχειρηματικότητα, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κ. Γεώργιος Πιτσιλής, καθώς και οι κκ.: Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτριος Λακασάς, τ. Πρόεδρος του ΣΕΒΕ και CEO του Think Tank SEVE.

Σχετικά άρθρα

Samsung Galaxy Z Fold3 5G: Κι όμως διπλώνει!

Η ViewSonic παρουσιάζει τη νέα σειρά gaming οθονών XG05

Ο κλάδος τροφίμων και ποτών επιλέγει Megasoft Prisma Win

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα