20 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Η Office Line πιστοποιείται ως Microsoft Gold Cloud Platform

Η Office Line ανακοινώνει την απόκτηση της Gold Cloud Platform πιστοποίησης από την Microsoft, αποδεικνύοντας την πλήρη ικανότητα και δέσμευσή της να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της στο σημερινό απαιτητικό cloud-based επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Παράλληλα, αποκτά και η ίδια ένα διακριτό, αναβαθμισμένο ρόλο εντός του οικοσυστήματος συνεργατών της Microsoft, απαριθμώντας πλέον 8 σημαντικές πιστοποιήσεις: Gold Hosting, Gold Midmarket Solution Provider, Gold Cloud Platform, Gold Small and Midmarket Cloud Solutions, Gold Datacenter, Silver Devices and Deployment, Silver Collaboration and Content, Silver Cloud Productivity.

 

 

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για την Office Line, καθώς την καθιστά έναν από τους πλέον εξειδικευμένους και προτιμητέους συνεργάτες της Microsoft στην υλοποίηση υπηρεσιών που βασίζονται σε cloud τεχνολογίες. Η διαδικασία της συγκεκριμένης πιστοποίησης ως «Microsoft Gold Cloud Platform» συνεργάτης, είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς οι συνεργάτες καλούνται να ολοκληρώσουν με επιτυχία συγκεκριμένες εξετάσεις, προκειμένου να εγκριθούν ως «Microsoft Certified Professionals» και να αποδείξουν το επίπεδο της εξειδίκευσής τους στην εν λόγω τεχνολογία. Στη συνέχεια, καλούνται να ορίσουν τους πιστοποιημένους επαγγελματίες με συγκεκριμένη μοναδική ικανότητα σε τεχνολογίες Microsoft, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα ορισμένο και αποδεκτό από τη Microsoft επίπεδο ικανότητας του προσωπικού τους.

Σχετικά άρθρα

Singular Logic: Ανάληψη έργου για την ING Ελλάδος

Kitriniaris

50% ανάπτυξη για τα foldable κινητά – το μοναδικό φωτεινό σημείο σε μια αγορά σε πτώση

Giorgos Athanassiadis

Schneider Electric: Το μέλλον του μετασχηματισμού ενέργειας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα