16.4 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Novastar αποκλειστικός διανομέας της Imilab στην Ελλάδα.

Η συμφωνία με τη Novastar, αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων τεχνολογίας της Imilab, φέρνει στην Ελληνική αγορά πολλά νέα και ενδιαφέροντα smart home και wearables προϊόντα. Η Imilab είναι ένα από τα πρώτα μέλη της αλυσίδας εταιριών της Xiaomi. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2014 και εδρεύει στη Σαγκάη με service center στο Πεκίνο, ενώ το κέντρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και της παραγωγής βρίσκεται στο Huizhou. Η εταιρεία έχει το δικό της κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, χρησιμοποιεί σε βάθος τεχνολογία AI σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έξυπνα οικιακά προϊόντα. Οι βασικοί συνεργάτες της Imilab περιλαμβάνουν εταιρείες όπως οι MIOT, Alibaba, JD, Samsung, China, Telecom, China Mobile, κ.λπ. 

Τα πρώτα προϊόντα που θα έρθουν στην Ελλάδα

Τα πρώρα προϊόντα της Imilab που θα κυκλοφορήσει η Novastar στην Ελλάδα περιλαμβάνουν μια webcam κι ένα smartwatch. Η webcam IMI W88 1080P Black διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 2.0 MP. Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και στην τεχνολογία HDR προσφέρει καθαρή εικόνα και ήχο ιδανική για βιντεοκλήσεις.

Το smartwatch KW66 έχει λεπτό μεταλλικό περίβλημα με 3D HD Curved 1,28 ιντσών οθόνη ανάλυσης 240×240 pixels. Διαθέτει δυνατότητα παρακολούθησης των καρδιακών παλμών (σε 24 βάση) ενώ είναι σε θέση να καταγράφει 13 διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Έχει αδιαβροχοποίηση IP68 και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ημερών.

Σχετικά άρθρα

Νέο υβριδικό Ultrabook από τη Sony

Kitriniaris

Διάκριση για τις λύσεις της Kaspersky

Kitriniaris

Nexi: Η εμπιστοσύνη του πελάτη στο νέο τοπίο ψηφιακών πληρωμών

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα