21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Next απέκτησε την πρώτη πρέσα Xerox Iridesse στην Ελλάδα

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης Next παράγει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, που απαιτούν κορυφαία ποιότητα και spot-on χρωματισμό. Αυτές περιλαμβάνουν επιχειρηματικές εγγυήσεις, διαφημιστικά ταχυδρομεία, υλικά promotion, σήμανση και περιοδικά. Όταν η εταιρεία αναζητούσε μια λύση, για να επεκταθεί σε νέους τομείς εφαρμογών, να ενισχύσει την ποιότητα εκτύπωσης και να μειώσει τους χρόνους παραγωγής, στράφηκε στην παραγωγική πρέσα Xerox Iridesse.

 

Η Next Α.Ε συνεργάστηκε στενά με τον συνεργάτη της Xerox, Docusys και επέλεξε την παραγωγική πρέσα Iridesse, για τις μοναδικές δυνατότητές της. Η πρέσα διαθέτει μια μοναδική διαμόρφωση σταθμών 6 τόνων, που συνδυάζει τέσσερις έγχρωμες εκτυπώσεις, με έως και δύο ειδικά ξηρά μελάνια, όπως χρυσό, ασήμι, καθαρό ή λευκό, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στους πελάτες. Επίσης, προσδίδει στη Next μεγάλη ευελιξία, αυτοματοποίηση και λειτουργίες διαχείρισης ροής εργασιών, ώστε οι εργασίες να διεκπεραιώνονται αποτελεσματικά.

 

Ο Αντώνης Κόλλιας, ιδιοκτήτης της Next Α.Ε, δήλωσε: «Εκτός από την άριστη ποιότητα εκτύπωσης, η πρωτοποριακή ανάμειξη μελανιών ειδικών χρωμάτων με μελάνια χρωμάτων επεξεργασίας, δημιουργεί μοναδικά, ιριδίζοντα εφέ που κάνει τις εκτυπώσεις να δείχνουν ζωντανές – εκπλήσσοντας ευχάριστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η παραγωγική πρέσσα Iridesse θα μας βοηθήσει, να προσφέρουμε περισσότερες εφαρμογές, σε ανταγωνιστικό κόστος, διευρύνοντας περαιτέρω την επιχείρησή μας».

 

 

Ο Θωμάς Αρβανιτέλλης, διευθυντής δικτύου πωλήσεων της Xerox, τόνισε: «Η Next είναι γνωστή στην ελληνική αγορά γραφικών τεχνών, για τη δέσμευσή της στην ποιότητα και το συντονισμό. Με την εγκατάσταση της πρώτης πρέσας Iridesse στην Ελλάδα, η εταιρεία εξασφαλίζει ασυναγώνιστη ποιότητα, μοναδικές εφαρμογές και σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Σχετικά άρθρα

Flash: Μια νέα ευκαιρία για τους συνεργάτες στο κανάλι διανομής

Kitriniaris

Μέχρι 21/2 η προμήθεια εισιτηρίων για τα Emerging Paths

Kitriniaris

Διάκριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το Corallia

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα