16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η MMD παρουσιάζει νέες Philips Momentum gaming οθόνες

Στοχεύοντας στους παίκτες κονσόλας, η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε τρεις νέες Philips Momentum οθόνες στο business area της έκθεσης Gamescom. To περίπτερο A-080 της MMD διέθετε 102τμ εκθεσιακού χώρου, αφιερωμένου σε οθόνες για όλους τους τύπους παικτών σε συνεργασία με την AOC.

 

Τρεις νέες οθόνες 55” 558M1RY, 31,5” 328M1R και 27” 278M1R, προστίθενται στην γκάμα προϊόντων της Philips οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από το πρώτο τρίμηνο του 2020. Από τα επερχόμενα μοντέλα, ξεχωρίζει η οθόνη 55 ιντσών Philips Momentum εξοπλισμένη με UltraClear 4K UHD ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 3840×2160 ανάλυση και πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000, που προσκαλεί τους παίκτες να μπουν αμέσως στη δράση. Χάρη στη συνεργασία με την Bower & Wilkins, αυτό το μοντέλο ολοκληρώνει κάθε gaming session με ισορροπημένο μπάσο, πεντακάθαρο ήχο και καθηλωτική ηχητική απόδοση. Τρεις επιλέξιμες λειτουργίες ήχου για παιχνίδια επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Πρωτοπόρα στην ηχητική καινοτομία τα τελευταία 50 χρόνια, η Bowers & Wilkins αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο για τα καινοτόμα οικιακά ηχεία, ακουστικά, και τις λύσεις ήχου για το αυτοκίνητο. Τα τελευταία δύο χρόνια, η TP Vision, αποκλειστικός κάτοχος αδείας για τις τηλεοράσεις Philips, συνεργάστηκε με την Bowers & Wilkins για να δημιουργήσει εξαιρετικά προϊόντα που συνδυάζουν τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα και την εξειδίκευση των δύο εταιριών για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές οπτικοακουστικές επιδόσεις,  καταλήγοντας σε πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις όπως η τηλεόραση της χρονιάς EISA Home Theatre για τα δύο περασμένα έτη.

 

Εξοπλισμένη με HDR 600, η οθόνη 31,5” Philips Momentum 328M1R παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα αντιθέσεων στα 120Hz και ανάλυση 4K που καθιστά τα gaming sessions με σκοτεινό περιεχόμενο ακόμα πιο ξεκούραστα για τα μάτια, που σημαίνει ότι οι παίκτες δε χάνουν το παραμικρό στοιχείο. Με το νέο format 27”, η Philips Momentum 278M1R προσφέρει ρυθμούς καρέ στα 60Hz και ανάλυση 4K για να παράγει ευκρινείς και χωρίς τρεμόπαιγμα εικόνες, παρέχοντας παράλληλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Philips σε ένα μικρότερο μοντέλο.

 

Και οι τρεις οθόνες διαθέτουν την τεχνολογία Ambiglow, ένα περιβάλλοντα φωτισμό που επεκτείνει κάθε είδους ψυχαγωγία  πέρα από τα όρια της οθόνης για ακόμα πιο καθηλωτικές εμπειρίες. Εκτός από την αυξημένη ακρίβεια και ισορροπία, και οι τρεις οθόνες Momentum είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία Adaptive-Sync για ομαλές εικόνες και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου. Σε συνδυασμό με τη τεχνολογία SmartImage game mode, οι οθόνες της Philips εξασφαλίζουν γραφικά που ικανοποιούν τους παθιασμένους console gamers.

Σχετικά άρθρα

Eπαγγελματικός Powerline προσαρμογέας από την Devolo

Kitriniaris

Ολοκληρωμένη λύση MPS από την Intersys στον Μασούτη

Giorgos Athanassiadis

Μια χρονιά ρεκόρ το 2021 για την Enel Green Power

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα