23 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η Logicom φέρνει τις συσκευές Microsoft Surface στην Ελλάδα

Σε μια εποχή όπου η απομακρυσμένη παραγωγικότητα είναι το άλφα και το ωμέγα για τις επιχειρήσεις προκειμένου να διατηρήσουν τη λειτουργία τους, η σειρά Microsoft Surface έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να καλύψει κάθε ανάγκη προσωπικής ή επαγγελματικής χρήσης. Τη διανομή ολόκληρης της σειράς business και consumer στην ελληνική αγορά αναλαμβάνει η Enet Solutions-Logicom μια εταιρεία με μακρόχρονη και αναγνωρισμένη εμπειρία και γνώση της αγοράς.

Οι υπολογιστές Microsoft Surface αποτελούν τον ορισμό της έννοιας «φορητότητα», διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έξυπνες λειτουργίες, εργονομικό και υψηλού επιπέδου, αλλά κομψό σχεδιασμό και είναι σε θέση να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χώρου εργασίας κάθε χρήστη. Είναι κατασκευασμένοι με υλικά υψηλής ποιότητας, ταχύτατους επεξεργαστές και οθόνες υψηλής ανάλυσης. Σε συνδυασμό με Windows 10 Professional και Microsoft 365, δίνουν στους επαγγελματίες την ελευθερία να εργάζονται από οπουδήποτε, παρέχοντας ασφάλεια και τις σύγχρονες δυνατότητες διαχείρισης της Microsoft.

Η αυξημένη ισχύς, οι απαράμιλλες επιδόσεις, η μεγάλη αυτονομία, οι εξελιγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, καθιστούν τους υπολογιστές Microsoft Surface, ιδανικούς για επαγγελματικές εφαρμογές, αλλά και για διασκέδαση στο σπίτι και το δρόμο, ειδικά τώρα που η διάκριση μεταξύ commercial και consumer χρήσης γίνεται όλο και πιο αμυδρή.

Επιλέξτε την τέλεια συσκευή για εσάς

Από ultra-thin και πάντα συνδεδεμένες συσκευές, έως πανίσχυρους υπολογιστές υψηλών επιδόσεων, η Enet Solutions-Logicom έχει να σας προτείνει μια συσκευή για τις ανάγκες σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να διατηρήσετε επαφή με την ομάδα σας. Οι υπολογιστές Surface είναι σχεδιασμένοι για απομακρυσμένη εργασία, επικοινωνία και συνεργασία με προηγμένη ασφάλεια, καθώς κάθε υπολογιστής έχει ενσωματωμένη τεχνολογία προληπτικής προστασίας της Microsoft, ενώ το deployment είναι πιο γρήγορο και εύκολο από ποτέ. Τα Surface έχουν δημιουργηθεί για την απόλυτη εμπειρία του Windows Autopilot, μια λειτουργία που εξασφαλίζει προ-ρυθμισμένες συσκευές έτοιμες για παραγωγική χρήση. Έτσι, μειώνεται ο φόρτος εργασίας του IT και οι χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης εφαρμογών και λειτουργιών.

Τα μοντέλα

Τα business μοντέλα που διαθέτει η Enet Solutions-Logicom στην ελληνική αγορά είναι τα εξής:

Surface Pro 7 for business

Ευπροσάρμοστο και λεπτό, σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ξανά τη δύναμη της φυσικής γραφής. Εξαιρετικά ελαφρύ και ευέλικτο 2-σε-1 σύστημα για επιχειρήσεις σάς προσφέρει περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη ευελιξία για να συνεργαστείτε όπως ποτέ πριν. Το Surface Pro 7 κινείται με την ταχύτητα της επιχείρησής σας, εκτελώντας με ασφάλεια τα κρίσιμα business apps σας.

Surface Go 2 for business

Συνδεθείτε από οπουδήποτε και εργαστείτε με αυτό το μικρό αλλά ισχυρό 2-σε-1 10,5’’. Αυτός ο ελαφρύς επαγγελματικός φορητός υπολογιστής και tablet δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους με την πλήρη ισχύ των Windows 10. Με την έως 10 ωρών μπαταρία του αυτό το laptop είναι έτοιμο για όλα.

Surface Laptop 3 for business

Στυλ και ταχύτητα από τα Surface Laptop 3 που διατίθενται σε δύο εκδόσεις με 13,5” και 15” PixelSense οθόνες. Το Surface Laptop 3 έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή με στόχο μεγαλύτερη παραγωγικότητα από ποτέ. Ταχύτερο multitasking, μεγαλύτερη ασφάλεια και συνδεσιμότητα σε ένα όμορφο πακέτο σας βοηθούν να κάνετε τα πάντα πιο γρήγορα από ποτέ.

Surface Book 3 for business

Η απόδοση συναντά την ευελιξία στον πιο ισχυρό φορητό υπολογιστή Surface. Ταχύτητα, γραφικά και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με την ευελιξία ενός στιβαρού laptop/tablet και φορητού στούντιο. Το πανίσχυρο Surface σας βοηθά να αντιμετωπίσετε πολύπλοκες εργασίες, είναι ταχύτερο από ποτέ και βελτιστοποιημένο για μέγιστη παραγωγικότητα. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις 13,5’’ & 15’’.

Surface Studio 2 for business

Το απόλυτο στούντιο δημιουργίας και παραγωγικότητας. Το εντυπωσιακό all-in-one με την τεράστια οθόνη αφής 28 ιντσών, τον πανίσχυρο επεξεργαστή και τα απίστευτα γραφικά αποτελεί ένα workstation που κάνει τις ιδέες του δημιουργού πράξη.

Surface Hub 2S

Υποδεχθείτε την πιο σύγχρονη πλατφόρμα συνεργασίας. Το νέο Surface Hub 2S είναι ένας ψηφιακός all-in-one πίνακας, μια πλατφόρμα συναντήσεων και ένας συνεργατικός υπολογιστής που φέρνει τη δύναμη των Windows 10 στην ομαδική εργασία. Το all-in-one Surface Hub 2S τρέχει όλες τις αναγκαίες για την ομάδα σας εφαρμογές της Microsoft, αλλά και τα κρίσιμα business apps. Η απίστευτα υψηλή ανάλυση και η εκπληκτική απόδοση γραφικών προσφέρουν ζωντανές, ευκρινείς και καθαρές εικόνες και βίντεο σε μια ελαφριά και λεπτή οθόνη 50 ιντσών.

Surface Accessories

Επεκτείνετε τις δυνατότητες των συσκευών Microsoft Surface με πλήθος αξεσουάρ, όπως docking stations και USB-C hubs για αυξημένη συνδεσιμότητα, πληκτρολόγια που ταιριάζουν στο στυλ και σας προσφέρουν ξεκούραστη πληκτρολόγηση οπουδήποτε, digital pen για να γράφετε με φυσικό τρόπο στην οθόνη, όπως στο χαρτί, ακουστικά, κάμερες κ.ά. όλα συμβατά με την οικογένεια Microsoft Surface και σχεδιασμένα για να καλύψουν τις τωρινές και μελλοντικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε σήμερα με την Enet Solutions-Logicom και γνωρίστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία business computing με τη σειρά Microsoft Surface.

Σχετικά άρθρα

PCS: Επιτυχής η υποστήριξη της AMK της Alpha Bank

Kitriniaris

Samsung Galaxy S IV: όλα όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε

Kitriniaris

Cisco: Επέκταση της πλατφόρμας Videoscape TV στο cloud

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα