15.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Linakis Digital δίνει τα «φώτα» της στους νέους developers

Πολύτιμες και πρακτικές γνώσεις θα μεταλαμπαδεύσει η Linakis Digital στο Web Development Academy, το σεμινάριο που έχει σκοπό να παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν συνολικά 33 εκπαιδευτικές ώρες, μέσα σε 9 ημέρες. Ανάμεσα στους πολύ έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου ο Γιώργος Τρύφωνας, Head of R&D στη Linakis Digital,  θα εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στο περιβάλλον προγραμματισμού .NET, ξεκινώντας από τις βασικές έννοιες για να καταλήξει σε αρκετά Advanced θέματα καθώς και θέματα Security. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με ένα Project Workshop, όπου οι συμμετέχοντας έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητές τους στις εταιρίες που έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας.

 

«Είναι για εμάς πολύ σημαντικό να επενδύουμε στους νέους, στηρίζοντας τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να τους προετοιμάσουν για την αγορά εργασίας», δηλώνει ο Βασίλης Λινάκης, γενικός διευθυντής της Linakis Digital, η οποία πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών έργων έχοντας πελάτες μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο οργανώνεται από το Collegelink με την υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin), στο χώρο του οποίου θα πραγματοποιούνται οι εκπαιδεύσεις από την Δευτέρα 11/2 έως και το Σάββατο 2/3.

Σχετικά άρθρα

Και η Symantec οδεύει προς διάσπαση

Kitriniaris

cosmoONE: ηλεκτρονική δημοπρασία πώλησης φυσικού αερίου για ΔΕΠΑ

dmallas

Samsung @ IFA 2023: Νέες συσκευές, SmartThings και Samsung Food με AI

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα