16.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η LG στο επίκεντρο του information display

Στο πλαίσιο της έκθεσης Integrated Systems Europe 2019 (ISE) (5-8 Φεβρουαρίου) η LG παρουσιάζει τις προηγμένες λύσεις της στο χώρο του information display.

Το εντυπωσιακό digital signage installation LG OLED Falls display παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και υποδέχεται τους επισκέπτες στην κύρια είσοδο του LG booth. H εγκατάσταση κατασκευάστηκε από 88 εύκαμπτες κυρτές και κοίλες open-frame OLED οθόνες.

Οι LG open-frame OLED οθόνες ψηφιακής σήμανσης έχουν καμπύλη έως και τα 1.000R για εφαρμογή σε επιφάνειες διαφορετικής κυρτότητας και κοιλότητας, καθιστώντας τις ιδανικές για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν μια πραγματικά εξατομικευμένη προσέγγιση.

 

Διαφάνεια και καμπύλες

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τη μοναδική Transparent OLED Signage της LG, ένα προϊόν τελευταίας τεχνολογίας. Σχεδιασμένη, τόσο για χώρο λιανικής πώλησης, όσο και για γκαλερί, τα αντικείμενα μπορούν να φανούν καθαρά πίσω από την 38% διαφανή οθόνη, ενώ προβάλλονται σε αυτήν βίντεο ή εικόνες. Ο open frame σχεδιασμός της Transparent OLED Signage την καθιστά ιδανική για εγκαταστάσεις μεγάλου εμβαδού.

 

 

 

Επίσης, στο περίπτερο της LG θα παρουσιαστεί η σειρά οθονών Lape LED, στην οποία διαχωρίζεται η μονάδα ισχύος από την οθόνη, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά λεπτό προφίλ για πιο διακριτικές εγκαταστάσεις. Το ακόμη πιο μικρό και ελαφρύ LDM (LED Display Module) επιτρέπει την ευκολότερη τοποθέτηση – τόσο σε επιτοίχια τοποθέτηση, όσο και σε κρέμαση από το ταβάνι – με στήριξη για πραγματικά κοίλη και κυρτή καμπυλότητα μέχρι 1.000R. Με ένα μικρό pixel pitch 1,5 έως 2,5 χιλιοστά και φωτεινότητα έως και 1.000 nits, η σειρά LAPE της LG προσφέρει ζωντανή ποιότητα εικόνας σε κάθε εσωτερικό περιβάλλον, από τα εμπορικά κέντρα έως τις αίθουσες συνεδριάσεων.

 

Ακόμη, η 130’’ bezel-less σειρά LAA LED με 1.5mm pixel pitch έχει σχεδιαστεί για αίθουσες συνεδριάσεων μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους. Το ενσωματωμένο σύστημα ήχου επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν και να μοιράζονται εικόνες χωρίς να χρειάζονται εξωτερικά ηχεία, ενώ με το προαιρετικό λογισμικό, η λύση αυτή είναι συμβατή με το σύστημα ελέγχου δωματίων Crestron.

 

 

Digital signage παντού

Επιπρόσθετα, η LG Color Transparent LED Film που θα παρουσιαστεί είναι μια λύση μεγάλου μεγέθους που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια γυαλιού μετατρέποντάς την μαγικά σε μία μοναδική λύση ψηφιακής σήμανσης. Με μέγιστη διαφάνεια 73%, το γυαλί διατηρεί τις αρχικές του ιδιότητες με τη μεμβράνη (film) να μην είναι ορατή όταν δεν χρησιμοποιείται. Η ίδια η μεμβράνη είναι αυτοκόλλητη και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να αφήσει υπολείμματα. Παρέχοντας μια ευρεία γκάμα χρωμάτων σε πάχος 24 χιλιοστών, ενώ παράλληλα διατηρεί υψηλή διαφάνεια, αυτή η ιδιαίτερη λύση είναι κατάλληλη για την προβολή όλων των ειδών περιεχόμενου από λογότυπα μέχρι βίντεο σε μία ευρεία γκάμα χρωμάτων.

 

Στην ISE 2019 η LG παρουσιάζει επίσης, το πρωτοποριακό 0.44mm Even Bezel Video Wall, το οποίο με το εξαιρετικά λεπτό bezel του προσφέρει ζωντανές, δυναμικές εικόνες με σταθερή ομοιομορφία χρωμάτων για υψηλότερες και ευρύτερες γωνίες θέασης χωρίς παραμόρφωση. Επίσης, το λειτουργικό σύστημα LG webOS 3.0 καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη συντήρηση και τη δημιουργία περιεχομένου. Αυτή η λύση ψηφιακής σήμανσης είναι ιδανική για αίθουσες ελέγχου και αίθουσες που απαιτούν εξοπλισμό πολλαπλών οθονών, όπως εμπορικά κέντρα και αίθουσες διδασκαλίας.

 

Interactive board και άλλα

Το νέο 86’’ 4K Interactive Digital Board της LG με active pen διαθέτει τεχνολογία IPS In-cell Touch, κομψό σχεδιασμό με bezel 29 χιλ. και χρησιμοποιεί μια καινοτόμο μέθοδο άμεσης επικοινωνίας μεταξύ του LCD panel και του προστατευτικού γυαλιού. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ταχύτερο χρόνο απόκρισης για μια ρεαλιστική εμπειρία γραφής που είναι ιδανική για πανεπιστημιακές αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες συναντήσεων.

 

 

Τέλος, στην ISE θα είναι διαθέσιμα τα LG IP-rated μοντέλα ψηφιακής σήμανσης. Το 55’’ μοντέλο XE4F (55XE4F) είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, κατά 64% ελαφρύτερο και 37% λεπτότερο από το προηγούμενο μοντέλο 55 ιντσών. Αυτό επιτρέπει την εγκατάσταση της οθόνης σχεδόν οπουδήποτε, όπως σε τοίχο, σε οροφή ή σε επιδαπέδια βάση, ενώ το μπροστινό γυαλί ασφαλείας διαθέτει άθραυστη μεμβράνη που εμποδίζει τις βλάβες, ακόμη και αν υποστεί ισχυρό χτύπημα.

Σχετικά άρθρα

Προ των πυλών η απενεργοποίηση κλεμμένων κινητών τηλεφώνων

Kitriniaris

Apple: The trillion dollar baby!

Kitriniaris

Αλλάζοντας πορεία για μια πιο βιώσιμη ναυτιλία

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα