20.9 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η LG στηρίζει τον ΣΕΤΕ

Η LG Electronics και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions, συνδεδεμένο μέλος του ΣΕΤΕ και Special Sponsor 2018, στήριξαν για 2η συνεχόμενη χρονιά την 26η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πρωτοποριακές digital signage λύσεις της LG.

Οι επαγγελματικές digital signage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών πρόσφεραν στους καλεσμένους αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω του ασύμμετρου video wall αποτελούμενου από 47’’ οθόνες, των stand-alone digital signage οθονών και των 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών.

Στο πλαίσιο των ομιλιών της γενικής συνέλευσης, αναφέρθηκαν θέματα όπως η τεράστια συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία και οι προτεραιότητες που αφορούν στη διασύνδεση τουρισμού και πολιτισμού, στην εκπαίδευση, στην ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης, στη διασύνδεση του τομέα με την αγροδιατροφή και ευρύτερα με τον πρωτογενή τομέα.

Σχετικά άρθρα

Tα δίκτυα κινητής δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των χρηστών

Kitriniaris

Ενιαίο brand για OTE – Cosmote

Channel-Manager

“Εταιρεία της χρονιάς” η Logicom Solutions

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα