22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η LG εξοπλίζει το ΚΠΙΣΝ με επαγγελματικές οθόνες

Η LG Electronics, σε συνεργασία με την εταιρεία Neurosoft, η οποία ήταν και ο ανάδοχος του έργου, εξόπλισε τους νέους χώρους της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με συνολικά 188 επαγγελματικές τηλεοράσεις και οθόνες digital signage.

Στόχος του έργου ήταν να καλύψει τις ανάγκες για την ενημέρωση των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ προσφέροντας παράλληλα τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση πόρων.

 

Συγκεκριμένα, οι χώροι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εξοπλίστηκαν με Pro:Centric Smart επαγγελματικές τηλεοράσεις της σειράς LY760H καθώς επίσης και με οθόνες digital signage και video walls από τις σειρές SM5B, SM3B, SE3B, VH7B, LS95A. Τόσο οι επαγγελματικές τηλεοράσεις όσο και οι οθόνες digital signage που επιλέχθηκαν διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS, τεχνολογίας LED Full HD με ανάλυση 1920 x 1080 και Ultra HD ανάλυσης 3840 x 2160, και μία πληθώρα εξειδικευμένων λειτουργιών που προσφέρουν τη δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη διαχείριση, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος. Επιπλέον, η πλατφόρμα webOS 3.0 διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον, απλοποιώντας τη χρήση και προσφέροντας μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες.

 

 

Τα video wall που εγκαταστάθηκαν στο ΚΠΙΣΝ διαθέτουν πάνελ IPS και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους 0,9 mm το οποίο σχεδόν ‘εξαφανίζεται’ στην εφαρμογή και αποτελούν ιδανική επιλογή για προβολή διαφημιστικού και ενημερωτικού περιεχομένου, προσφέροντας εξαιρετικά καθαρές εικόνες ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονου φωτισμού. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένα για την ενεργειακή τους απόδοση από τον οργανισμό ENERGY STAR προσφέροντας, κατά μέσο όρο, περισσότερο από 24% μειωμένη κατανάλωση ενέργειας σε κάθε mode λειτουργίας.

Σχετικά άρθρα

Επαναλειτουργία του γραφείου της Cisco στην Κύπρο

Samsung: Tizen και νέο “αστέρι” το S5 στον γαλαξία της

Kitriniaris

Απογοήτευσε η Nokia στο α’ τρίμηνο

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα