19.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Lexis ενημερώνει για τις εξελίξεις στο IP Surveillance

Με στόχο την ενημέρωση γύρω από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο IP Surveillance, η Lexis – επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα – και η VivoTek, διοργανώνουν την Τρίτη 31/05/2016 παρουσίαση με τίτλο “Advanced Technologies of IP Surveillance and Video Analytics”.

 

Στο επίκεντρο της παρουσίασης θα βρεθούν οι “έξυπνες λειτουργίες”, μια σαφής τάση στον τομέα των συστημάτων επιτήρησης μέσω IP. Για τον λόγο αυτό θα δoθεί έμφαση στις δυνατότητες των Video Content Analytics (Line Crossing Detection, Field Detection και Loitering Detection), στα LPC/LPR (License Plate Capturing/Recognition), τις εφαρμογές τους και το πώς μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη συστημάτων IP Surveillance. Επίσης, θα παρουσιαστεί η νέα σειρά δικτυακών καμερών της VivoTek, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους καθώς και τα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά.

 

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα και θα πραγματοποιηθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lexis (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας Αττικής). Απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και είναι δωρεάν. Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά και να δηλώσουν συμμετοχής εδώ.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Nokia Lumia 820: τώρα και στην Ελλάδα

Kitriniaris

Στροφή στα κέρδη για την CPI

Kitriniaris

Συμφωνία για την κυβερνοασφάλεια στην ΕΕ

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα