11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η Lenovo στρέφει την προσοχή της στα next-gen data centers

Η Lenovo και η Juniper Networks, ανακοίνωσαν την έναρξη μίας παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας ώστε να δημιουργήσουν τη νέα γενιά converged, hyper-converged και hyper-scale λύσεων για κέντρα δεδομένων τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους μικρότερους πελάτες. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το portfolio προϊόντων networking της Juniper απευθείας από τη Lenovo με σκοπό την ευκολότερη διαδικασία αγοράς, καθώς και  την ολοκληρωμένη υποστήριξη.

 

Επίσης οι δύο εταιρείες αναμένεται να συνεργαστούν για να προσφέρουν απλοποιημένη διαχείριση στα data centers, αξιοποιώντας τo xClarity λογισμικό της Lenovo, καθώς και τα Network Director και Contrail SDN λογισμικά της Juniper. Επιπλέον, σχεδιάζουν στρατηγικές πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο που θα στοχεύουν σε επιχειρησιακούς πελάτες, παρόχους υπηρεσιών, καναλικούς συνεργάτες καθώς και system integrators. Τέλος, Lenovo και Juniper στοχεύουν στην ανάπτυξη κοινών go-to-market σχεδίων και ένα εξατομικευμένο μοντέλο μεταπώλησης για να αντιμετωπίσουν τις ειδικές απαιτήσεις της τοπικής αγοράς στην Κίνα.

 

Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση από τη μεριά της Lenovo που υπογραμμίζει τη στρατηγική απόφαση της εταιρείας να πρωταγωνιστήσει και στη business αγορά.

Σχετικά άρθρα

Η Bewise αναλαμβάνει την υλοποίηση λύσης Dynamics 365 CRM για την Bewise

Giorgos Athanassiadis

Πώς μοιάζει ένα datacenter της Microsoft; Τώρα μπορείτε να το επισκεφτείτε. Εικονικά!

Giorgos Athanassiadis

H Microsoft επιλέγει SAP SuccessFactors

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα