22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Lenovo στο Mobile World Congress 2017

Στο πλαίσιο του μεγαλύτερου συνεδρίου για την mobile τεχνολογία, Mobile World Congress που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, η Lenovo παρουσίασε ένα νέο χαρτοφυλάκιο συσκευών που καλύπτει σχεδόν όλα τα form factors: το φορητό  Miix 320, τα Yoga 720 και 520  convertibles, τέσσερα tablets που ανήκουν στην οικογένεια Tab4 όπως και τα Moto G5 και Moto G5 plus smartphones. Παράλληλα, η Lenovo ανακοίνωσε μία βελτιστοποίηση της λειτουργίας Lenovo Connect με την υποστήριξη επαναπρογραμματιζόμενων e-SIMs, οι οποίες σε επιλεγμένες Windows LTE συσκευές θα επιτρέπουν στους πελάτες να επωφεληθούν προγραμμάτων σύνδεσης Telco για τα δεδομένα τους όταν βρίσκονται στη χώρα τους αλλά και τα καλύτερα τοπικά οικονομικά πακέτα όταν βρίσκονται εκτός της χώρας τους, χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσσουν την SIM κάρτα τους.

 

Moto G5 και Μoto G5 Plus: Τα νέα Moto G5 και Moto G5 Plus διαθέτουν για πρώτη φορά μεταλλικό σχεδιασμό, οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπαταρία με μεγάλη αυτονομία, καθώς και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για την ασφαλή διατήρηση των προσωπικών πληροφοριών του χρήστη.

 

Lenovo Tab 4 Series Tablets: Η σειρά Lenovo Tab 4 αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά για οικογενειακή χρήση. Τα Lenovo Tab 4 8 και 10 προσφέρουν διπλά ηχεία και ήχο Dolby Atmos, ενώ για τους λάτρεις της μουσικής και των βίντεο υπάρχουν τα Lenovo Tab 4 8 Plus και Lenovo Tab 4 10 Plus, με dual-glass σχεδιασμό Full HD οθόνες, ισχυρούς επεξεργαστές και μπαταρία που διαρκεί μέχρι 12 ώρες.

Ειδικά για τα παιδιά, η Lenovo διαθέτει τη λειτουργία Lenovo Kid’s Account, με περιεχόμενο ειδικά επιμελημένο για παιδιά, πρόγραμμα περιήγησης με λίστα επιτρεπόμενων ιστοσελίδων και εργαλεία προγραμματισμού για τους γονείς.

Lenovo Miix 320 Windows detachable in Platinum Silver and Snow White

Φορητό Miix 320: Το Miix 320 συνδυάζει την παραγωγικότητα των Windows 10 με ένα πλήρες αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Χρησιμοποιείται  ως ένας φορητός υπολογιστής, έχοντας FHD οθόνη 10,1 ιντσών, για τη χρήση στη δουλειά ή αποσυνδέεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα φορητό tablet στο δρόμο. Διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως 10 ώρες και συνδέεται σχεδόν οπουδήποτε με το προαιρετικό LTE.

 

Lenovo Yoga: Η νέα σειρά Lenovo Yoga αποτελείται από δύο εκδόσεις, τα Yoga 720 και Yoga 520 διαθέσιμα σε μοντέλα των 13, 14 και 15 ιντσών. Το μοντέλο των 15 ιντσών είναι το πιο ισχυρό μοντέλο στην κατηγορία του διαθέτοντας την τελευταία γενιά Intel Core i7, ξεχωριστή κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1050, υποδοχή Thunderbolt 3 και μέχρι και εννέα ώρες διάρκεια μπαταρίας.

 

Multimode Lenovo Yoga 720 (15-inch) (2)

 

Σχετικά άρθρα

Managed Printing Services στο “Hellenic Healthcare Group” από τη SingularLogic

Giorgos Athanassiadis

Διανομή από την Oktabit των λύσεων της TP-Link

Kitriniaris

Η Konica Minolta ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα