14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η Lenovo ανακοινώνει το μεγαλύτερο Data Center portfolio

Κατά τη διάρκεια των Transform και ISC High Performance η Lenovo παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο portfolio λύσεων για το data center το οποίο βοηθά τους πελάτες να αξιοποιήσουν την δύναμη της “επανάστασης των πληροφοριών” και να δημιουργήσουν μια ισχυρή τεχνολογική υποδομή που υποστηρίζει δυνατότητες μετασχηματισμού, όπως το data analytics, υψηλής απόδοσης computing, hybrid cloud, τεχνητή νοημοσύνη και machine learning.

Συνεχίζοντας να διατηρεί την πρώτη θέση στην ικανοποίηση πελατών και στην αξιοπιστία των x86 servers , η Lenovo παρουσίασε το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει servers, συστήματα storage, δικτυακές συσκευές, software και υπηρεσίες για το data center, καθώς και μια νέα σειρά προϊόντων έτοιμα να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ηγετική αυτή θέση: τα ThinkSystem και ThinkAgile.

 

Τα Data Center του μέλλοντος

 

Τα Think System και Think Agile data center solutions, παρέχουν στις εταιρείες, ευέλικτους πόρους που προσαρμόζονται στις αυξανόμενες ανάγκες μιας επιχείρησης.

Το νέο, αναδιαμορφωμένο ThinkSystem χαρτοφυλάκιο, βασισμένο σε Intel Xeon Scalable επεξεργαστές, αποτελεί το νέο πρότυπο για τον κλάδο, κάτω από ένα ενιαίο εμπορικό σήμα που καλύπτει servers, συστήματα αποθήκευσης και δικτύωσης. To ThinkAgile είναι ένα νέο portfolio ολοκληρωμένων Software Defined Solutions και βασίζεται στον τρόπο λειτουργείας των Lenovo ThinkSystem: προσαρμόζεται στις IT ανάγκες που εξελίσσονται, ενώ μειώνει το βαθμό πολυπλοκότητας και το κόστος που δημιουργείται από silos στις καθιερωμένες IT υποδομές. Ακόμα καλύτερα όταν συνδυάζονται, τα ThinkSystem και ThinkAgile δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να δημιουργήσουν ισχυρό υπόβαθρο για τα data center του μέλλοντος.

 

Το νέο ThinkSystem portfolio με υπηρεσίες server, αποθήκευσης και networking, επιτρέπει στους πελάτες να αντιμετωπίσουν αυτούς τους προβληματισμούς, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσουν τις IT υποδομές τους. Αυτές οι δυνατότητες οδηγούν στην αναβάθμιση των data center υπηρεσιών, η οποία συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη της επιχείρησης. Το ThinkSystem συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των Systemx της IBM κληρονομιάς, με το Lenovo ThinkServer να διαμορφώνεται σε μια ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία βασίζεται σε μια προϊστορία που περιλαμβάνει πάνω από 150 x 86 server ρεκόρ, παγκοσμίως.

 

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει το Lenovo ThinkAgile πορτφόλιο, προσαρμόζονται στις επιχειρηματικές και τις IT ανάγκες που διαρκώς εξελίσσονται, παρέχοντας ταχύτητα, απλοποιημένη διαχείριση και ευελιξία στις υπηρεσίες cloud, διατηρώντας παράλληλα τον πολύ σημαντικό έλεγχο και τη διαχείριση των εσωτερικών IT υπηρεσιών. Οι προσχεδιασμένες αυτές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν δοκιμαστεί εκ των προτέρων, προσφέρουν νέες, σημαντικές δυνατότητες στα data center των πελατών, συμπεριλαμβανομένης και της αυτοματοποιημένης διαχείρισης, του μειωμένου TCO και των περιορισμένων IT πόρων για τη διατήρηση της πλατφόρμας. Σε αυτές τις ανάγκες ανταποκρίνονται οι σειρές ThinkAgile SX για Microsoft Azure Stack και το ThinkAgile SX rack level, οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες networking με υπερσύγχρονες λύσεις που εξασφαλίζουν στον πελάτη, μια άψογη εμπειρία χρήσης.

Σχετικά άρθρα

H SoftOne υποστηρίζει και συμμετέχει στο digital economy forum

Giorgos Athanassiadis

Νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι

Giorgos Athanassiadis

IFA 2022: Η Samsung παρουσιάζει το ευφυές και συνδεδεμένο οικοσύστημά της

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα