16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Lamda Hellix εγκαινίασε το νέο data center της

Η Lamda Hellix εγκαινίασε το Athens-2, το νέο data center που σχεδιάστηκε για να προσφέρει, σε οργανισμούς και επιχειρήσεις, υπηρεσίες και τεχνολογία που συναντώνται σε data center παγκόσμιας κλάσης. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015, σε τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Athens-2 στο Κορωπί Αττικής, παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας, πρεσβευτών ξένων κυβερνήσεων αλλά και κορυφαίων στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών του δημοσίου τομέα.

 

Τα εγκαίνια έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lamda Hellix, Απόστολος Κάκκος, ο οποίος δήλωσε ότι το Athens-2 αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την ελληνική βιομηχανία data center.

Athens-2

Μετά την τελετή των εγκαινίων, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο περιβάλλον του Athens-2 και να γνωρίσουν τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει.

 

Το Athens-2 της LAMDA σχεδιάστηκε από το τμήμα Integration & Consulting της Lamda Hellix σε συνεργασία με εταιρείες και οργανισμούς διεθνούς βεληνεκούς, σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά πρότυπα διαθεσιμότητας data center, Tier 3, του διεθνούς οργανισμού Uptime Institute. Υλοποιήθηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει αδιάλειπτη λειτουργία και τεχνολογική υπεροχή, αλλά και ένα λειτουργικό οικοσύστημα που ευνοεί και προωθεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες.

 

Το Athens-2 είναι ένα από ελάχιστα data center στον κόσμο που λαμβάνει την πιστοποίηση LEED v4 Gold, ως αναγνώριση για τις «πράσινες» πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή του, αλλά και εκείνες που εφαρμόζονται κατά τη λειτουργία του.

Σχετικά άρθρα

Ηγέτης στα συστήματα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας η SAP

Πλησιάζει η παρουσίαση του iPhone 5S;

Kitriniaris

Intel: Όλα για τους gamers!

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα