19.3 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η Intrasoft International επεκτείνεται στη Μέση Ανατολή

Έπειτα από διαγωνισμό, η Intrasoft International επιλέχθηκε να αναλάβει μέσω του τμήματος SAP της εταιρείας, το έργο «Billing and Customer Care Systems CIS Acquisition and Implementation» για την εταιρεία διανομής ενέργειας (EDCO) της Ιορδανίας.

Η EDCO μέσω της κύριας έδρας της και πέντε περιφερειακών γραφείων, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εδάφους της Ιορδανίας, με 8.396 χιλιόμετρα δικτύου που εξυπηρετούν σχεδόν 150.000 πελάτες.

 

Η σύμβαση διάρκειας 6,5 ετών που υπεγράφη από την κα Heba Al-Majali, CEO Intrasoft International Ιορδανίας, είναι το πρώτο έργο SAP της εταιρείας στη Μέση Ανατολή, υλοποιώντας τα σχέδια της Intrasoft να επεκτείνει το πελατολόγιο της στον τομέα SAP, τόσο στον τομέα των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Επιπλέον, ενισχύοντας το τμήμα SAP με ένα τόσο σημαντικό πελάτη, ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω προσέλκυση διεθνών πελατών στον τομέα.

 

Το έργο θα υλοποιηθεί από διεθνή ομάδα συμβούλων SAP της Intrasoft International, συγκεντρώνοντας έμπειρα στελέχη από όλο τον όμιλο. Στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι ο εκσυγχρονισμός των λειτουργιών meter-to-cash της EDCO, ώστε να εξασφαλίζει ακριβείς μετρήσεις και αντίστοιχες τιμολογήσεις, μέσω της εφαρμογής κάθετων λύσεων SAP για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Οι επιμέρους λειτουργικότητες που παρέχονται, αφορούν το Contract Accounting, Meter Data Management, Billing και Customer Interaction Center.

 

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν την ανάλυση απαιτήσεων, την εγκατάσταση συστημάτων SAP για την EDCO, τη διαμόρφωση/προσαρμογή του συστήματος, το data migration για ενεργά χρηματοοικονομικά και επιχειρησιακά δεδομένα της EDCO, προσθήκες/βελτιώσεις, διασύνδεση με εξωτερικά συστήματα και υποβολή επιχειρησιακών εκθέσεων ή εκθέσεων διαχείρισης, καθώς και εκπαίδευση, δοκιμές και υποστήριξη.

Η Intrasoft θα σχεδιάσει και θα εφαρμόσει τη στρατηγική για τις επερχόμενες αλλαγές (change management) καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του έργου.

 

Τέλος, να πούμε ότι η Intrasoft αποτελεί επίσημο SAP Partner από το 2004, SAP Channel Partner από το 2007, καθώς και πιστοποιημένο SAP PCoE – Partner Center of Expertise (PCoE) από το 2012. Υποστηριζόμενη από την υπάρχουσα τεχνογνωσία της SAP, η Intrasoft Ιορδανίας έχει ήδη πιστοποιηθεί ως SAP reseller και προετοιμάζει επί του παρόντος την πιστοποίηση της ως PCOE στην περιοχή.

 

intrasoft_edco

Σχετικά άρθρα

Xerox: Πώς οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης θα απαλλαγούν από το χαρτί

Giorgos Athanassiadis

ΝΑ(s) το σύννεφο!

Kitriniaris

Και στην Ελλάδα το νέο πρόγραμμα συνεργατών Dell EMC

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα