16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Intracom Telecom θέτει νέα πρότυπα στη διαχείριση δικτύου

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης R8 της αυτοματοποιημένης πλατφόρμας διαχείρισης δικτύου, uniMS, η οποία περιλαμβάνει δύο νέες εφαρμογές, το uni|MS Radio Planner και το uni|MS Connected Site.

 

Το uni|MS Radio Planner καθιστά ευφυές το κέντρο λειτουργίας δικτύων (NOC) ως προς τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την κατανομή των πόρων του δικτύου καλύπτοντας το κενό στην επικοινωνία και τις σχετικές ασυνέπειες μεταξύ των τμημάτων σχεδίασης, λειτουργίας και των τεχνικών στο πεδίο. Το uni|MS Radio Planner μπορεί να αναπτυχθεί ως αυτόνομο εργαλείο για εργασίες σχεδιασμού ραδιοσυχνοτήτων (RF planning) και αναλύσεων ή σε συνεργασία με τις υπάρχουσες εφαρμογές του SDN ready uni|MS για να επιταχύνει την ανάπτυξη του δικτύου με κεντρική υποστήριξη των δοκιμών αποδοχής και ελέγχου, να βελτιστοποιήσει το δίκτυο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας μέσω ενορχηστρωμένων παραμετροποιήσεων και να εξαλείψει περιττές επισκέψεις κατά την περίοδο της συντήρησης.

 

Το uni|MS Connected Site επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνιών (CSPs) να παρακολουθούν προληπτικά τις περιβαλλοντικές συνθήκες που επηρεάζουν τον εξοπλισμό δικτύου, να βελτιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας, να αυτοματοποιούν τις διαδικασίες συντήρησης και να ελέγχουν εξ αποστάσεως τη φυσική ασφάλεια και την πρόσβαση κατ’ απαίτηση. Η νέα αυτή υπηρεσία αξιοποιεί τις δυνατότητες διαχείρισης πολλαπλών τεχνολογιών και εξοπλισμό άλλων κατασκευαστών για να παρέχει μία λύση διαχείρισης τεχνολογίας IoT για τις απομακρυσμένες τηλεπικοινωνιακές υποδομές (Telecom Site Infrastructure). Επιπρόσθετα, η λύση ενσωματώνει ελεγκτές ζήτησης/απόκρισης βιομηχανικής διαβάθμισης, συσκευές μέτρησης ενέργειας και διάφορους τύπους αισθητήρων.

 

Η πλατφόρμα uni|MS έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε περισσότερους από πενήντα πελάτες, συμπεριλαμβανομένων παρόχων υπηρεσιών επικοινωνίας και εταιρειών δημόσιας ασφάλειας και κοινής ωφελείας στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών υποστηρίζοντας τη λειτουργία σε εφαρμογές Mobile Backhauling, σταθερής ασύρματης πρόσβασης και απομακρυσμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Σχετικά άρθρα

H LG εξοπλίζει το ξενοδοχείο King George

Kitriniaris

Η HP φέρνει νέες εμπειρίες για να κάνει την υβριδική εργασία ευκολότερη

Giorgos Athanassiadis

Μείωση στα τέλη τερματισμού κλήσεων προς σταθερά δίκτυα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα