22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Intersys εξελίσσεται σε MSP και μεταβαίνει σε μια νέα εποχή

Η Intersys πιστή στο όραμά της να εξελίσσεται διαρκώς, να αναπτύσσει την τεχνογνωσία της και να εμπλουτίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις τεχνολογίας, παρουσίασε στο ανθρώπινο δυναμικό της τον τρόπο μετάβασης από μια εταιρεία παροχής λύσεων Managed Print Services (MPS) σε Managed Services Provider (MSP), σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 22/2, στην Αίγλη Ζαππείου.

 

Η Intersys, εκπροσωπώντας πλέον στην ελληνική αγορά την Canon για τις λύσεις εκτύπωσης, Document και Workflow Management και Network Video Surveillance, την Brother για το σύνολο των προϊόντων της, και την HP για τις λύσεις Device as a Service (DaaS), μεταβαίνει στο επόμενο στάδιο, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας Managed IT Services καθώς και Multi-Vendor MPS έργα για τους πελάτες της.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο country director της Canon Greece κος Σ. Παπαχρηστόπουλος, o managing director HP Hellas & Cyprus κος Ν. Χρηστάκης ενώ τους χαιρετισμούς τους έστειλαν οι διευθυντές πωλήσεων της Brother Ireland, της Pioneer DJ και της Gorenje μέσα από βιντεοσκοπημένα μηνύματα.

 

Από αριστερά: Ελένη Παπανδρέου – CEO Intersys, Σωτήρης Παπαχρηστόπουλος – Country Director Canon Greece, Χρήστος Βλάχος – General Manager Intersys, Νίκος Χρηστάκης – Managing Director HP Greece & Cyprus

 

Highlight της βραδιάς αποτέλεσε η ομιλία του κου Τ. Πέρκιζα, transformation coach & consultant, με τίτλο «Business Transformation: Set your mindset for success».

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η κοπή της πίτας από τον ιδρυτή της Intersys, κο Ν. Παπανδρέου, για 56η συνεχή χρονιά!

Σχετικά άρθρα

Η Cyta Ελλάς συμμετέχει σε έργο “Έξυπνων Πόλεων”

Kitriniaris

Η Professional Services ανακοίνωσε τα νέα UPS της BlueWalker

Ήρθαν τα νέα Wi-Fi 6 repeater της devolo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα