21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η HPE μας ξεναγεί στην 4η βιομηχανική επανάσταση

Στις 9 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Hewlett Packard Enterprise διοργανώνει το διεθνές συνέδριο «Discover More Athens 2019». Εισηγητές από όλο τον κόσμο θα θέσουν ερωτήματα για το επίπεδο ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων, των κρατικών υποδομών, καθώς και των λειτουργιών και δεδομένων που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την υγεία των ανθρώπων. Παράλληλα, θα προτείνουν λύσεις για να αξιοποιηθεί στο μέγιστο ο ψηφιακός μετασχηματισμός που επιβάλλεται να πραγματοποιήσει κάθε οργανισμός που επιθυμεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

 

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εισηγήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του ευρύτερου τεχνολογικού κλάδου, μεταξύ των οποίων:

 

• Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος θα μας εισαγάγει στον κόσμο της Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα μοιραστεί το όραμά του για μία λιγότερο γραφειοκρατούμενη Ελλάδα.

• Ο Dr Eng Lim Goh, αντιπρόεδρος & CTO της HPE, ο οποίος θα αναδείξει τις δυνατότητες που προσφέρονται από την εκμετάλλευση των άκρων και της τεχνητής νοημοσύνης.

• Ο Sanjeev Katwa, διευθυντής τεχνολογίας της Tottenham, ο οποίος θα αναλύσει την «phygital» εμπειρία που βιώνουν όσοι επισκέπτονται το «έξυπνο» γήπεδο Tottenham Hotspur Stadium και το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΗΡΕ και της Tottenham.

• Ο Ian Henderson, chief technologist της HPE έρχεται από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 για να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίον τα δεδομένα έφεραν την Mercedes-AMG Petronas στην κορυφή του πιο δημοφιλούς μηχανοκίνητου αγωνίσματος.

• Ο Hartmut Schultze, evangelist και engagement manager της HPE, ο οποίος θα εξηγήσει πώς η ΗΡΕ μέσω της ταχύτατης συλλογής και ανάλυσης δεδομένων προσπαθεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της Νόσου Alzheimer.

 

Στη δεύτερη ενότητα του Discover More Athens, θα πραγματοποιηθεί πάνελ συζήτησης των CEO’s τεχνολογικών ηγετών της αγοράς, πάνω στο επίκαιρο θέμα των ευκαιριών που προσφέρονται σε όσους οργανισμούς επιχειρήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στην κεντρική ατζέντα της συζήτησης θα βρίσκονται το ψηφιακό κράτος, οι ψηφιακές επιχειρήσεις, αλλά και οι μέθοδοι συνεργασίας μεταξύ των απαιτούμενων φορέων για την οικοδόμηση ενός υβριδικού κόσμου, στον οποίο η εξέλιξη που προσφέρει η ψηφιοποίηση των πληροφοριών θα βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων στον φυσικό κόσμο.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της HPE για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μιχάλης Κασιμιώτης, δήλωσε: «Στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο κρισιμότερος παράγοντας επιτυχίας είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση και αξιοποίηση των δεδομένων τη στιγμή που αυτά δημιουργούνται. Η εκθετική τους αύξηση δημιουργεί μεγαλύτερη πολυπλοκότητα, οπότε και την ανάγκη για μεγαλύτερη αυτονομία και ευφυία στο «έξυπνο» πλέον άκρο. Τα συστήματα που ενσωματώνουν δομές τεχνητής νοημοσύνης, μηχανικής μάθησης, αλλά και τα νέα μοντέλα κατανάλωσης της τεχνολογίας είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που επιταχύνουν τις μελλοντικές εξελίξεις. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιληφθούμε τη δύναμη της τεχνολογίας είναι η παρατήρηση επιτυχών εφαρμογών της, που έμπρακτα αναδεικνύουν τη συνδρομή της στην εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν και εργάζονται. Αυτό είναι το φόντο στο οποίο θα εξελιχθεί το φετινό Discover More Athens και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε για ακόμα μία φορά αυτό το συνέδριο στην Ελλάδα».

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ημερίδα κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά άρθρα

Cisco Unified Communications στη Δέλτα από τη Bewise

Giorgos Athanassiadis

Vodafone: Μισό €δις σε επενδύσεις στην Ελλάδα

Kitriniaris

ViewBoard IFP105S: Η ναυαρχίδα των διαδραστικών οθονών της ViewSonic

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα