19/04/2024
Biztech

Η HP παρουσιάζει το premium consumer χαρτοφυλάκιό της

Η HP ανακοίνωσε τη νέα σειρά οικιακών υπολογιστών για την εορταστική περίοδο. Το νέο line-up αποτελείται από έναν convertible, ένα laptop, και ένα σύστημα all-in-one. Και τα τρία ξεχωρίζουν για την πρωτοποριακή τους σχεδίαση τις δυνατότητες και τα ισχυρά τους χαρακτηριστικά. Ας τα γνωρίσουμε:

 

HP Spectre x360

Η δεύτερη γενιά του convertible Spectre x360, τώρα διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών που πρακτικά καταργεί το πλαίσιο σε μια σχεδίαση κατά 13% λεπτότερη και κατά 11% ελαφρύτερη.

Ο νέος HP Spectre x360 εξοπλίστηκε με τους πιο εξελιγμένους επεξεργαστές Intel Core 7ης γενιάς και ενσωμάτωσε μια μεγαλύτερη μπαταρία 57,8W, παρά τη λεπτότερή του κατασκευή. Η ανασχεδιασμένη οθόνη μειώνει το συνολικό μέγεθος της συσκευής αφαιρώντας περίπου 10 χιλιοστά από κάθε πλευρά για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης με βελτιωμένη φορητότητα.

Ο HP Spectre x360 ξεχωρίζει με αρθρωτή σχεδίαση συνολικού πάχους 13,8 χιλιοστών, είναι δηλαδή πάνω από δύο χιλιοστά λεπτότερος σε σύγκριση με την προηγούμενή του γενιά, ενώ ζυγίζει 1,45 kg, άρα είναι και ελαφρύτερος από τον προκάτοχό του (1,29 kg). Παράλληλα, διαθέτει τώρα τέσσερα ηχεία, αντί δύο, τα οποία μάλιστα έχει επιμεληθεί η Bang & Olufsen.

 

Ο νέος HP Spectre x360 ξεχωρίζει επίσης για την εξαιρετική του συνδεσιμότητα χάρη σε δύο θύρες USB-Type C με υποστήριξη Thunderbolt και μία θύρα USB-Type A 3.0.

 

 

HP ENVY

Φορητός υπολογιστής με προηγμένη σχεδίαση και μπαταρία που διαρκεί έως και 14 ώρες· τέσσερις ώρες παραπάνω από το προηγούμενό του μοντέλο. Εξοπλισμένος με μια ολοκαίνουργια οθόνη 13,3 ιντσών, ο HP ENVY προσφέρει έως και 14 ώρες διάρκεια μπαταρίας, τέσσερις παραπάνω από το περσινό μοντέλο. Με πάχος μόλις 14 χιλιοστά και βάρος μόνο 1,42 kg, ο νέος HP ENVY είναι ελάχιστα παχύτερος και βαρύτερος από την προηγούμενή του γενιά.

 

Η ελαφρά ανυψωμένη αρθρωτή σχεδίαση προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης, συνδυασμένη με τον οπισθοφωτισμό του πληκτρολόγιου για εργασία με χαμηλό φως, αλλά και με ένα ακόμα πιο ευρύ touchpad κατασκευασμένο από γυαλί, για μικρότερη αντίσταση. Η edge-to-edge οθόνη χωρίς πλαίσιο (flush glass) προσφέρει ζωηρές εικόνες για ταινίες και παιχνίδια σε αναλύσεις QHD+, UHD ή FHD.

Τέλος, τα ισχυρά διπλά ηχεία, συντονισμένα από την Bang & Olufsen, σε συνδυασμό με την τεχνολογία HP Audio Boost, προσφέρουν εκπληκτικό ήχο.

 

 

schumi_envy_aio_q4fy16_gallery_zoom4

 

HP ENVY All-in-One 27

All-in-one υπολογιστής, ο οποίος συνδυάζει μεγάλη υπολογιστική ισχύ με ασύγκριτες εμπειρίες μέσων πάνω σε μια οθόνη HD με πιστοποίηση χρώματος Technicolor, σχεδόν χωρίς πλαίσιο.

Κατασκευασμένος σε δύο «κομμάτια», ο HP ENVY AIO 27 μεταφέρει την ισχύ του υπολογιστή στη βάση του και διαθέτει οθόνη αφής 27 ιντσών με πάχος μειωμένο κατά 44%, που πλέον φτάνει μόλις στα 15 χιλιοστά, προσφέροντας εικόνα ανάλυσης QHD ή UHD. Η βάση περιλαμβάνει ένα ειδικό κουμπί ρύθμισης ήχου με εύκολο χειρισμό αφής, καθώς και ένα ηχοσύστημα με τέσσερα ηχεία που έχουν συντονιστεί από την Bang & Olufsen.

 

Επίσης, για πρώτη φορά ένας all-in-one υπολογιστής της HP διαθέτει λειτουργία χαμηλού μπλε φωτισμού για βελτιωμένη προστασία των ματιών. Για τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητας, ο ENVY AIO 27 παρέχει μια ειδική HP Privacy Camera με υποστήριξη IR και μικρόφωνο που παραμένει κρυμμένο όταν δεν χρησιμοποιείται.

 

Στα χαρακτηριστικά του νέου HP ENVY AIO 27 περιλαμβάνονται τετραπύρηνοι desktop Intel Core i5 και i7 6ης γενιάς, προαιρετική ξεχωριστή κάρτα γραφικών Nvidia GTX 950M με μνήμη βίντεο 2GB GDDR5, υβριδικές επιλογές αποθήκευσης, μεταξύ των οποίων οι SSD έως και 256GB6 και HDD έως και 2ΤΒ6.

Σχετικά άρθρα

Στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Google

Kitriniaris

Quocirca: Τα 5 tips επιβίωσης του printing καναλιού

Giorgos Athanassiadis

Στην τρίτη θέση η Huawei μεταξύ των κατασκευαστών smartphones

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα