16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η HP παρουσιάζει το mobility lineup της

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2017, η HP παρουσίασε μια νέα εμπορική 2-σε-1 αποσπώμενη συσκευή, μαζί με μια σειρά αξεσουάρ που διευκολύνουν τους καταναλωτές να εργάζονται σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε στιγμή, με δικτυωμένες κινητές συσκευές.

 

Το νέο HP Pro x2 612 G2 έχει σχεδιαστεί για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν μια μοντέρνα συσκευή, εύκολη στη χρήση και που ταυτόχρονα, χρειάζονται εφαρμογές που να αυτοματοποιούν τη ροή της εργασίας τους προσφέροντας υψηλή παραγωγικότητα με μεγάλη ασφάλεια.

Το Pro x2 είναι μια 2 σε 1 αποσπώμενη συσκευή και διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες, ιδανικές για εμπορική χρήση. Περιλαμβάνει λειτουργία παρουσίασης, λειτουργία μελάνης για την καταγραφή σημειώσεων, έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως tablet για τη συλλογή δεδομένων, καθώς και ως φορητός υπολογιστής. Το Pro x2 σχεδιάστηκε με στόχο τη φορητή παραγωγικότητα, περιλαμβάνοντας WLAN και προαιρετικά WWAN, καθώς και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης της μπαταρίας που προσφέρει διάρκεια ζωής έως και 11 ώρες.

 

Το μαγνητικά συνδεδεμένο πληκτρολόγιο ονομάζεται Collaboration Keyboard, διαθέτει πλήκτρα για την άμεση διαχείριση φωνητικών κλήσεων και video conference calls. Για sketching ή για τη δημιουργία σημειώσεων, η γραφίδα HP Active Wacom σε συνδυασμό με «kickstand» των 165 μοιρών το μεταμορφώνει σε μέσο παρουσιάσεων.

 

Η συσκευή εξοπλίζεται με τους πρόσφατους 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel, ενώ περιλαμβάνει σύνδεση USB-C για γρήγορη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων και USB-A για πρόσβαση στα παραδοσιακά περιφερειακά μέσα.

Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο smart card reader, αφαιρούμενο SSD και HP Client Security Suite 3ης γενιάς μαζί με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και προαιρετικό NFC.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το Pro x2 έχει σχεδιαστεί να αντέχει τον παραδοσιακό κύκλο ζωής 3-5 ετών, περνώντας δοκιμές MIL-STD για πτώσεις, σκόνη, υγρασία, αλλαγές θερμοκρασίας κ.λπ.

 

HP USB-C Travel Hub

 

Αξεσουάρ

Τα  νέα αξεσουάρ που παρουσιάστηκαν στο Mobile World Congress περιλαμβάνουν τα εξής:

 

HP Elite x3 Mobile Scanning Solution: Η συγκεκριμένη λύση επεκτείνει τα οφέλη του HP Elite x3 πέρα από τον επαγγελματία που μετακινείται συχνά, έτσι ώστε να δημιουργεί κάθετη ροή εργασιών για όσους απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών υγείας ή στο εμπόριο. Ο ενσωματωμένος σαρωτής barcode μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των τιμών, την πρόσβαση στην αποθήκη και την CRM πληροφόρηση στο δρόμο και την απρόσκοπτη μεταφορά στο back-office με τη δυνατότητα σύνδεσης σε οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο για μία πλήρη εμπειρία PC.

 

HP Pro x2 612 G2 Rugged Case: Ιδανική για εργασία σε εξωτερικούς χώρους, η θήκη αυτή διαθέτει περιστρεφόμενο χερούλι 360 μοιρών, ιμάντα ώμου, θήκη για γραφίδα, προαιρετικές θύρες σύνδεσης και είναι συμβατή με το πληκτρολόγιο του Pro x2

 

HP Elite USB-C Dock: Η συγκεκριμένη βάση σύνδεσης είναι συμβατή με συσκευές όπως οι Pro x2, HP Elite x2 1012 G1 και HP Elite x3 και τις μετατρέπει σε επιτραπέζιο υπολογιστή, επιτρέποντας τη σύνδεση πολλαπλών οθονών και συσκευών, ενώ παράλληλα φορτίζονται.

 

HP USB-C Travel Hub: Για εργαζόμενους που μετακινούνται συχνά και χρειάζονται πρόσβαση σε επιπλέον περιφερειακές θύρες, αυτή η λύση προσφέρει συνδεσιμότητα pass-through για οθόνες και συσκευές USB και για φόρτιση του Pro x2, του Elite x2 ή του Elite x3, ενώ η συσκευή χρησιμοποιείται με καλώδιο USB-C.

 

HP Retail Case 12: Η λύση αυτή, που παρουσιάστηκε στο NRF, συνδυάζεται με το Pro x2 για να δημιουργήσει μια φορητή λύση για υπαλλήλους καταστημάτων, έτσι ώστε να διεξάγουν συναλλαγές μέσω κινητού.

 

HP Elite x3 Mobile Scanning Solution

 

Τιμές

HP Pro x2 612 G2: €899

HP Pro x2 612 G2 Rugged Case: €59

HP Elite USB-C Dock: € 129

HP USB-C Travel Hub: €49

HP Elite x3 + HP Mobile Scanning Solution: €889

Σχετικά άρθρα

Νέο ZenBook Pro και ROG Strix SCAR ανακοίνωσε η Asus

Giorgos Athanassiadis

Στους 300.000 οι συνδρομητές VDSL της Cosmote

Veritas Backup Exec: Η κορυφαία λύση backup, ακόμη καλύτερη

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα