23 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Η HP παρουσιάζει τον μικρότερο laser εκτυπωτή

Η HP Inc. παρουσίασε τη νέα σειρά HP LaserJet Pro M15 και M28. Πρόκειται για τους πιο μικρούς laser εκτυπωτές στην κατηγορία τους, που είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων ποιοτική, γρήγορη και παραγωγική εκτύπωση, με μηχανήματα που χωρούν παντού.

 

Σχεδόν κατά 30% μικρότεροι από την προηγούμενη γενιά, οι εκτυπωτές HP LaserJet Pro M15 και M28 έχουν το ύψος ενός smartphone. Ακόμη και με αυτό το μικρότερο μέγεθος, οι LaserJet Pros εκτυπώνουν με ταχύτητα έως και 18/19 σελίδες το λεπτό, επιτρέποντας στους χρήστες να ολοκληρώνουν τα projects τους γρηγορότερα. Από τα νέα μοντέλα, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες mobile printing. Έτσι, οι HP LaserJet Pro M15 και M28 επιτρέπουν στους εργαζόμενους που δεν βρίσκονται στο χώρο του γραφείου να εκτυπώνουν εύκολα έγγραφα της επιχείρησης και να τα σκανάρουν από το δρόμο μέσω smartphone ή tablet. Για παράδειγμα, το HP Smart app είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει πλήρως τον εκτυπωτή από ένα smartphone, προσφέροντας απλές ρυθμίσεις μέσα σε λίγα λεπτά, γρήγορο σκανάρισμα στο cloud, και απλοποιώντας περισσότερο από ποτέ τη διαδικασία παραγγελίας προμηθειών, εκτυπώνοντας ουσιαστικά από παντού. Ακόμη, εκτός από την εφαρμογή HP Smart, οι νέες laser συσκευές υποστηρίζουν επιπλέον Apple AirPrint; Google Cloud Print, Mopria-certified και Wi-Fi Direct.

 

Ο μικρότερος HP εκτυπωτής της κατηγορίας του, είναι επίσης και ο πιο οικονομικός εκτυπωτής της εταιρίας, επιτρέποντας σε χρήστες μικρών επιχειρήσεων να εξοικονομήσουν χρήματα. Οι εκτυπωτές είναι εύκολοι στη χρήση τους, φέρουν απλό σχεδιασμό και εξοικονομούν ενέργεια με την τεχνολογία HP Auto-on/Auto-off.

 

Σχετικά άρθρα

Interworks: Στενότερη συνεργασία με τη Microsoft

Channel-Manager

Αύξηση πελατών, πτώση εσόδων για Vodafone

dmallas

H νέα σειρά Xiaomi 13T και το Xiaomi Band 8 επίσημα στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα