16.3 C
Athens
11/05/2024
Biztech

Η HP ολοκλήρωσε την εξαγορά του printing unit της Samsung

Η HP ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του τμήματος επαγγελματικών εκτυπωτών της Samsung Electronics με μια συμφωνία που φτάνει σε αξία τα $1,05 δις δολάρια.

Το A3 αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη ευκαιρία ανάπτυξης για την HP στην επαγγελματική εκτύπωση. Ο συνδυασμός των συσκευών της Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της HP, επιταχύνει την είσοδό της στην κατηγορία μεγέθους 55 δις δολαρίων, όπου ανήκει το Α3 και ενδυναμώνει τη θέση της εταιρείας στο Α4 laser printing.

 

Επιπλέον η συμφωνία περιλαμβάνει και τις πάνω από 6.500 πατέντες της Samsung στο χώρο της εκτύπωσης, καθώς και σχεδόν 1.300 ερευνητές και μηχανικούς που εξειδικεύονται στην τεχνολογία laser, στο imaging electronics, στις προμήθειες και τα αξεσουάρ.

 

Με τη συνδρομή της Samsung, η HP πλέον προσφέρει ένα από τα πιο δυναμικά χαρτοφυλάκια της αγοράς σε ό,τι έχει να κάνει με τους Α3 πολυλειτουργικούς εκτυπωτές που πετυχαίνουν την απλότητα ενός εκτυπωτή σε συνδυασμό με υψηλής απόδοσης φωτοτυπικά μηχανήματα.

 

Ευκαιρίες ανάπτυξης

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, που περιλαμβάνει επόμενης γενιάς PageWide τεχνολογία, προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων και εκτυπώσεων, καθώς τα μοντέλα μετατρέπονται από συμβατικά σε συγκεντρωτικά. Οι πελάτες θα έχουν περισσότερες επιλογές που θα εξασφαλίζουν αξιοπιστία και λειτουργικότητα, με μικρότερο κόστος απόκτησης και έγχρωμης εκτύπωσης.

Το συνδυαστικό χαρτοφυλάκιο επιπλέον προσφέρει ασύγκριτη ασφάλεια, όπως αυτή των HP Connection Inspector, HP Sure Start, Run-time intrusion detection και whitelisting, καθιστώντας τους τους πιο ασφαλείς εκτυπωτές παγκοσμίως.

Σχετικά άρθρα

Eπενδυτικό ενδιαφέρον για την τεχνολογική καινοτομία

Kitriniaris

Mega-συμφωνία στην γερμανική αγορά κινητής

dmallas

H Samsung προβλέπει πτώση κερδών για το δ’ τρίμηνο του 2013

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα