20.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η HP αποκαλύπτει τα νέα επαγγελματικά VR προϊόντα της

Στο πλαίσιο του Solidworks World την εκδήλωση για 3D CAD που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles από 4 έως 7 Φεβρουαρίου, η HP παρουσίασε τον workstation HP Z4 με επιλογή από επεξεργαστές Intel Xeon ή Core X προσφέροντας υποστήριξη για dual extreme graphics. Επιπλέον, στην εκδήλωση η HP παρουσίασε τους οικονομικούς full-color 3D printers.

 

Το HP Z4 workstation, ιδανικό για σχεδιασμό, προσομοίωση, απόδοση και εικονική πραγματικότητα, προσφέρει μεγάλη αποδοτικότητα και εντυπωσιακούς ρυθμούς για μια σειρά από εφαρμογές. Ο HP Z4 μπορεί να διαχειριστεί εύκολα εργασίες που απαιτούν επεξεργασία μεγάλης συχνότητας, πολλαπλούς πυρήνες CPU και υψηλής ισχύος dual GPUs. Εκτός από τους επεξεργαστές Intel Xeon W που είναι ιδανικοί για workstation, ο HP Z4 μπορεί να δεχθεί και επεξεργαστές Intel Core X, οι οποίοι διατίθενται μέχρι και με 18 πυρήνες και μέχρι και με δύο extreme graphics GPUs, για κορυφαία απόδοση και παραγωγικότητα.

 

 

Παράλληλα, η HP παρουσίασε και το HP Windows Mixed Reality Headset – Professional Edition. Αυτό το VR headset προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία λόγω της ανάλυσης 1440×1440 pixels σε κάθε μάτι, και του ρυθμού ανανέωσης 90Hz.

Το headset διαθέτει 6 βαθμούς ελευθερίας και ασύρματους ανιχνευτές κίνησης που περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Τέλος, η HP σε συνεργασία με την Intel και την Epic Games, παρουσίασε το HP VR Launch Kit, τη σουίτα εργαλείων που βασίζεται στο Unreal Engine και απευθύνεται στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ανάπτυξη VR εφαρμογών και games.

 

Στο πλαίσιο του Solidworks World, η HP παρουσίασε επίσης την ανανεωμένη σειρά Z Desktop Workstations, συμπεριλαμβανομένων των HP Z8 Workstation, HP ZBook Mobile Workstations, HP ZBook x2, και του HP Z VR Backpack.

Σχετικά άρθρα

H βαριά βιομηχανία πάει στο cloud

Kitriniaris

Σε περικοπές προχωρά το eBay

Kitriniaris

Κυβερνοασφάλεια και “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα