13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η HP ανακοίνωσε τη νέα σειρά Envy

Εκτός από βελτιώσεις σε απόδοση και μπαταρία, στο portfolio της νέας σειράς υπολογιστών Envy η HP ενσωμάτωσε μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, το ολοκαίνουριο HP Command Center, επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματός τους, τον θόρυβο του ανεμιστήρα και την θερμοκρασία με την τεχνολογία CoolSense. Η υποστήριξη ταχυτήτων Gigabit Wi-Fi είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό αυτών των συσκευών, που παρέχει ταχεία συνδεσιμότητα για απαιτητικές εφαρμογές streaming ταινιών, μουσικής και gaming.

Πολλές από αυτές τις εφαρμογές χρειάζονται δυναμικό ήχο και για το λόγο αυτό όλες οι συσκευές HP Envy έχουν ήχο από την Bang & Olufsen. Επιπλέον, η τεχνολογία Sure View  μαζί με fingerprint readers ή και IR cameras είναι επίσης διαθέσιμα σε επιλεγμένα μοντέλα.

 

 

Οι νέοι υπολογιστές της σειράς HP Envy περιλαμβάνουν:

 

HP Envy 13

Το laptop HP Envy 13 προσφέρει εξαιρετική ισχύ με ένα κομψό, στυλάτο , μεταλλικό design σε απαλό χρυσό ή ασημί. Με επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Quad Core, επιλογή για κάρτα γραφικών Nvidia GeForce MX150, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 14 ώρες, αλλά και περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως fingerprint reader και HP Sure View, αυτή η συσκευή είναι σχεδιασμένη για τον multi-tasker που είναι συνεχώς εν κινήσει.

 

HP Envy x360 13

Το HP Envy x360 13 αποτελεί την πιο καινούρια συσκευή στο portfolio Envy της HP, και το πρώτο μετατρέψιμο laptop 13 ιντσών με τον επεξεργαστή AMD Ryzen με κάρτα γραφικών Radeon Vega. Αυτό το μετατρέψιμο είναι σχεδιασμένο για να αποδίδει και να εντυπωσιάζει, με πολύπτυχη επεξεργασία, δυναμικά ολοκληρωμένα γραφικά, την προαιρετική χρήση του HP Sure View, και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 11 ώρες.

 

HP Envy x360 15

Το HP Envy x360 15 είναι η ιδανική συσκευή για χρήστες που αναζητούν πιο δημιουργικές εμπειρίες μέσω της αφής και της γραφίδας. Για όσους αναζητούν μοναδική απόδοση στο multi-tasking, η συσκευή αυτή είναι διαθέσιμη είτε με επεξεργαστές Intel ή AMD, ισχυρό αποθηκευτικό χώρο και επιλογές μνήμης που περιλαμβάνουν Intel Optane, οθόνη έως και 4K και με δυνατότητα επιλογής HP Sure View. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 12 ώρες και 45 λεπτά, αυτό καθώς και όλα τα laptops και convertibles της σειράς ENVY εμπεριέχουν το HP Fast Charge, που μπορεί να φορτίσει μια συσκευή ως το 50% της σε 45 λεπτά.

 

HP Envy 17

Το HP Envy 17 Laptop αποτελεί έναν από τους λίγους αντικαταστάτες desktop που επικεντρώνεται στο δημιουργό του περιεχομένου. Εξοπλισμένο με ισχυρούς επεξεργαστές  8ης γενιάς Intel Quad-Core, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce MX 150, επιλογές μνήμης που περιλαμβάνουν Intel Optane και επιπλέον δυνατότητα επιλογής οθόνης 4Κ 17 ιντσών, το Envy 17 μπορεί να διαχειριστεί παραγωγικές εργασίες, δημιουργία περιεχομένου και εφαρμογές διασκέδασης.

 

HP Envy Curved AiO 34

Το HP Envy Curved AiO 34 είναι το πιο ευρύ κυρτό all-in-one στον κόσμο και πλέον το πρώτο παγκοσμίως all-in-one που περιλαμβάνει την υπηρεσία Amazon Alexa, παρέχοντας με τη φωνητική υπηρεσία της Alexa την άνεση μιας hands-free εμπειρίας με οθόνη. Η συσκευή διαθέτει προαιρετική κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1050, ενώ το νέο HP Audio Stream, επιτρέπει στους χρήστες να φέρνουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από το smartphone κατευθείαν στα ηχεία του HP Envy AiO με τη χρήση της τεχνολογίας  Bluetooth. Η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης αυτής της γενιάς είναι ενσωματωμένη στη βάση της συσκευής με τρεις φορές περισσότερη ισχύ από την προηγούμενη γενιά, και το AiO παρέχει αυξημένη ασφάλεια με την αναδυόμενη privacy camera.

HP ENVY Desktop

Τέλος, το HP Envy Desktop είναι σχεδιασμένο για εκείνους που επιθυμούν ένα ευέλικτο και υψηλής ποιότητας design με απαράμιλλη απόδοση για απαιτητικό φόρτο εργασίας και δημιουργία περιεχομένου. Σχεδιασμένο με μοντέρνες και μινιμαλιστικές λεπτομέρειες, περιλαμβάνει στρογγυλοποιημένες γωνίες , αυτή η συσκευή περιλαμβάνει τον πολυπύρηνο επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core, δυνατότητα επιλογής γραφικών Nvidia GeForce GTX 1080, και δυνατότητα επιλογής μνήμης Intel Optane για καλύτερο σύστημα απόκρισης χωρίς να θυσιάζεται η δυνατότητα αποθήκευσης.

 

Σχετικά άρθρα

Η HP ανακοίνωσε τον νέο δύο-σε-ένα υπολογιστή Spectre x360 16 ιντσών

Giorgos Athanassiadis

Siemens – Accenture: Ισχύς εν τη ενώσει

Kitriniaris

Kaspersky: Δωρεάν προστασία στο LinkedIn Safety Center

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα