16.6 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η Fujitsu υπέγραψε συμφωνία διανομής με τη Westnet

Η Fujitsu ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τη Westnet για να γίνει ο βασικός συνεργάτης διανομής στην Ελλάδα και την Κύπρο, καλύπτοντας όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων της Fujitsu, στο οποίο περιλαμβάνονται, σταθεροί workstations και φορητές συσκευές υψηλής τεχνολογίας, λύσεις future workplace, οθόνες, Primergy servers, συστήματα αποθήκευσης Eternus και ολοκληρωμένα συστήματα.

Η συμφωνία θα καλύπτει το χαρτοφυλάκιο των συνεργατών της Fujitsu, ενώ θα περιλαμβάνει ψηφιακές υποδομές, Hybrid IT, προστασία δεδομένων και ολοκληρωμένα συστήματα. Επιπλέον, αργότερα εντός του έτους, σχεδιάζεται να συμπεριληφθούν λύσεις στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και του IoT.

 

Σημαντικά οφέλη για τους συνεργάτες

Το πρόγραμμα συνεργατών «Select Partner Program» της Fujitsu έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους συνεργάτες του δικτύου διάθεσης κατά τη μετάβασή τους από μεταπωλητές σε παρόχους υπηρεσιών, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από αυτές τις νέες ευκαιρίες και να γίνουν αξιόπιστοι σύμβουλοι με δυνατότητες καθοδήγησης των πελατών τους κατά τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Η Westnet θα υποστηρίξει αποτελεσματικότερα τους συνεργάτες του προγράμματος Select, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων και λύσεων προστιθέμενης αξίας της Fujitsu, καθώς και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

 

Όπως άλλωστε ανέφερε ο Γιώργος Δαβιώτης, εμπορικός διευθυντής της Westnet το όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στο δίκτυο συνεργατών Select της Fujitsu να «αγκαλιάσει» την πώληση ολοκληρωμένων λύσεων, στηρίζοντάς τους με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξειδικευμένες λύσεις. «Η συνεργασία με τη Fujitsu, που παρέχει  παγκοσμίου φήμης ποικιλία τεχνολογικών προϊόντων, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προόδου» κατέληξε.

 

Ο Διονύσης Μιχαλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Fujitsu σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ πρόσθεσε: «Η Westnet έχει μεγάλη φήμη στην ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών. Η σχέση μας με τη Westnet δημιουργεί νέες σημαντικές ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας, παρέχοντας την πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που χρειάζονται οι πελάτες για να παραμείνουν ευκίνητοι και ανταγωνιστικοί κατά τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Θα αποτελέσει έναν σύνδεσμο ζωτικής σημασίας στη στρατηγική μας για το δίκτυο διανομής και η στρατηγική σχέση μας θα υποστηρίξει το δίκτυο συνεργατών μας Select μέσω της εμβέλειας της Westnet».

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Schneider Electric και HP

Kitriniaris

Νέες λύσεις HR cloud από τη Lavisoft

Kitriniaris

Έρευνα HP: Οι εργαζόμενοι που επιστρέφουν αναζητούν τον εκτυπωτή τους

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα