22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Epson παρουσιάζει τρεις νέους βιντεοπροβολείς PRO-UHD

Στο πλαίσιο της IFA 2018, η Epson παρουσιάζει τρεις νέους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου (EH-TW7400, EH-TW9400, EH-TW9400W). Αυτοί οι προσιτοί βιντεοπροβολείς, με εξαιρετικές δυνατότητες διασύνδεσης και εύκολη εγκατάσταση, προσφέρουν στον καταναλωτή την πραγματική εμπειρία της μεγάλης οθόνης και του περιεχομένου 4K.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν υψηλό λόγο δυναμικής αντίθεσης έως 1.200.000:1, τεχνολογία βελτίωσης 4Κ, 3LCD, Full HD, UHD BD και υποστήριξη HDR. Ειδικότερα, ο νέος EH-TW9400/W, η τεχνολογία του οποίου βασίζεται στα προηγούμενα επιτυχημένα μοντέλα, είναι συμβατός με όλες τις συσκευές με είσοδο 4K.

 

Κάθε ένα χαρακτηριστικό προσθέτει κάτι σημαντικό στη συνολική PRO-UHD εμπειρία προβολής. Η τεχνολογία 3LCD παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποτρέπουν την εμφάνιση του rainbow effect και να απολαμβάνουν ζωντανά χρώματα, χάρη στην εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO), έως και 2.600 lumen. Η δυνατότητα υποστήριξης HDR αποκαλύπτει επιπλέον λεπτομέρειες και βάθος, προσφέροντας πιο φυσικά και πλούσια χρώματα. Παράλληλα, η εξαιρετικά ευρεία χρωματική γκάμα αυξάνει το εύρος των ρεαλιστικών χρωμάτων, ενώ ο υψηλός λόγος αντίθεσης έως 1.200.000:1 προσφέρει βαθιά μαύρα για εντυπωσιακές λεπτομέρειες στις σκιάσεις. Ακόμη και στις σκηνές έντονης δράσης, οι τεχνολογίες παρεμβολής καρέ και βελτίωσης εικόνας διασφαλίζουν την ευκρίνεια και την αρμονία στις γρήγορα κινούμενες εικόνες.

 

 

Εύκολη εγκατάσταση

Παρόλο που η τεχνολογία τους μπορεί να είναι σύνθετη αλλά και εξαιρετικής ακριβείας, οι βιντεοπροβολείς είναι απίστευτα απλοί στην εγκατάσταση. Τα μηχανοκίνητα οπτικά μέρη περιλαμβάνουν ενισχυμένο οπτικό ζουμ 2.1x, ενισχυμένη εστίαση και ενισχυμένη μετατόπιση φακού ±96,3% κατακόρυφα και ±47,1% οριζόντια. Τα μοντέλα αυτά, έχουν σχεδιαστεί για κανονική χρήση με ιδιαιτέρως μεγάλης διάρκειας ζωής λάμπα, γεγονός που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί μια ταινία στη μεγάλη οθόνη κάθε μέρα για τα επόμενα επτά χρόνια 1, χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση της λάμπας.

 

Επιπλέον, ο EH-TW9400W προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης προβολής. Στείλτε απευθείας, μέσω streaming, περιεχόμενο 4K προς τον βιντεοπροβολέα από smartphone, παιχνιδομηχανές, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray και άλλες συσκευές, συνδέοντάς τες μέσω HDMI στον αναμεταδότη 4K WiHD.

Σχετικά άρθρα

Στα 3,4 τρις δολάρια οι παγκόσμιες δαπάνες ψηφιακού μετασχηματισμού έως το 2026

Giorgos Athanassiadis

Στο 68,1% το μερίδιο του Android

dmallas

Το AccurioPress C2060 στο Digital Image Square

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα