16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Epson επενδύει στις λύσεις εγκατάστασης

Με ξεκάθαρο στόχο να πρωταγωνιστήσει και στους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης, η Epson παρουσίασε πριν λίγες ημέρες σε εκπροσώπους του Τύπου τα σχέδια της για τη συγκεκριμένη αγορά αλλά και ενημέρωσε σχετικά με τα νέα προϊόντα της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

Όπως διευκρίνισε η Μαρία Μάσσιου, διευθύντρια γραφείου, Epson Hellas, η εταιρεία επένδυσε τα τελευταία χρόνια περισσότερα από €100 εκατ. στην ανάπτυξη βιντεοπροβολέων για εφαρμογές εγκατάστασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο για έρευνα και ανάπτυξη, η Epson αφιερώνει €1,2 εκατ., ημερησίως, με έμφαση στην τεχνολογία προβολής 3LCD. Ως άμεση συνέπεια, στην ήδη μεγάλη γκάμα αυτών των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, έρχονται να προστεθούν οι νέες σειρές που περιλαμβάνουν και τα πρώτα μοντέλα εγκατάστασης laser, τα οποία αξιοποιούν μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών για να εδραιώσουν τη θέση της Epson. Μάλιστα, η Epson σε αυτήν την κατηγορία είναι ο μόνος κατασκευαστής που διαθέτει πενταετή εγγύηση, 20.000 ωρών λειτουργίας.

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Νατάσα Γεωργίου, corporate channel manager, Epson Hellas, η οποία τόνισε ότι η Epson στο projector business είναι Νο1 κατασκευαστής τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα από το 2001, συνεχώς! Μάλιστα το μερίδιο της Epson στην ελληνική αγορά φτάνει το 46%.

epson-eb-g7800

Όσον αφορά τη νέα σειρά εγκατάστασης EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W, EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U), περιλαμβάνει μοντέλα για παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας, αλλά και την υποστήριξη προβολών σε μεγάλο χώρο (π.χ. mapping ή ψηφιακή σήμανση). Τα μοντέλα της σειράς αποτελούν την κατάλληλη λύση για χρήση στις αίθουσες συσκέψεων, τα αμφιθέατρα ή τα μουσεία. Συγκεκριμένα, ο WUXGA LCD βιντεοπροβολέας EB-G7900U, χάρη στα 7000 lumen WUXGA LCD, παρέχει φωτεινές εικόνες ακόμα και στο φως της ημέρας, ενώ προσφέρει πλούσιο χρωματικό χώρο χάρη στην τεχνολογία 3LCD.

 

Τη σειρά EB-G7000 έρχεται να συμπληρώσει η νέα σειρά laser βιντεοπροβολέων εγκατάστασης EB-L1000U (EB-L1500U, EB-L1505U, EB-L1405U, EB-L1300U, EB-L1200U, EB-L1100U), ιδανικών για παρουσιάσεις με ανώτερη ποιότητα εικόνας. Όλοι οι Laser βιντεοπροβολείς της Epson έχουν και τα δύο βασικά μέρη (phosphor wheel & panels) κατασκευασμένα από ανόργανα υλικά. Ως αποτέλεσμα φωτεινότητα και ποιότητα χρωμάτων διατηρούνται στον χρόνο και για το λόγο αυτό η Epson είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει εγγύηση 20.000 ώρες ή 5 χρόνια. Παράλληλα, υποστηρίζουν ανάλυση 4K enhanced αποδίδοντας εικόνες απίστευτης ακρίβειας και καθαρότητας. Συγκεκριμένα, ο WUXGA βιντεοπροβολέας EB-L1405U διαθέτει 8000 lumen και προσφέρει ανώτερης ποιότητας εικόνες και μεγάλης διάρκειας απόδοση ενώ αποδίδει ζωντανά χρώματα και υψηλή απόδοση έγχρωμου φωτισμού χάρη στην 3LCD.

Σχετικά άρθρα

MWC Barcelona 2022: Tο ελληνικό στοιχείο είναι για ακόμα μία χρονιά εδώ

Λύρας Πάρης

Η Cosmos βραβεύτηκε από την Microsoft

Channel-Manager

AOC U28G2XU: Εξαιρετική ευκρίνεια και εκπληκτική ταχύτητα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα