20.6 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Epson εξασφαλίζει μία θέση στην υψηλού κύρους λίστα Α της CDP

Η Epson, ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά τοποθετήθηκε στην υψηλού κύρους λίστα Α για την επιχειρηματική βιωσιμότητα, από την παγκόσμια μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική πλατφόρμα δεδομένων πελατών, CDP, όσον αφορά στην ηγετική στάση της απέναντι στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία της ασφάλειας των υδάτων.

Η καταχώριση της CDP τοποθετεί την Epson ως μία από τις ελάχιστες εταιρείες που πέτυχαν το διπλό Α, ανάμεσα σε περισσότερες από 5.800 επιχειρήσεις που βαθμολογήθηκαν, βάσει των δεδομένων που υποβλήθηκαν, μέσω των ερωτηματολογίων της πλατφόρμας δεδομένων πελατών το 2020. Εκτός από το ότι αποτελεί σημαντική δήλωση για τους θεσμικούς επενδυτές που λαμβάνουν ESG επενδυτικές αποφάσεις, η Epson πιστεύει ότι η τοποθέτησή της σε αυτήν την καταξιωμένη λίστα στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους πελάτες που αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες με περιβαλλοντική συνείδηση, σε επιχειρηματικούς εταίρους και άλλους ενδιαφερόμενους.

Η CDP είναι ένας οργανισμός που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις παγκόσμιων θεσμικών επενδυτών και μεγάλων αγοραστών, μελετώντας και αξιολογώντας τις περιβαλλοντικές δημοσιοποιήσεις των εταιρειών, ενώ η ετήσια περιβαλλοντική διαδικασία που υπαγορεύει για τις δημοσιοποιήσεις και ο τρόπος αξιολόγησης που υποστηρίζει αναγνωρίζονται ευρέως ως το παγκόσμιο πρότυπο εταιρικής περιβαλλοντικής διαφάνειας. Μια λεπτομερής και ανεξάρτητη μεθοδολογία χρησιμοποιείται από την CDP για την αξιολόγηση αυτών των εταιρειών, βαθμολογώντας από το Α έως το D, βάσει της πληρότητας της δημοσιοποίησης, της αναγνωρισιμότητας και της διαχείρισης των περιβαλλοντικών κινδύνων και της επίδειξης βέλτιστων πρακτικών που σχετίζονται με την περιβαλλοντική ηγεσία, όπως ο καθορισμός φιλόδοξων και ουσιαστικών στόχων. Η Epson κατανοεί πλήρως τη σημασία των περιβαλλοντικών δράσεων και της διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων που απαιτούνται από την CDP και καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για τη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, σύμφωνα με την μακροπρόθεσμη πολιτική της.

Σχετικά άρθρα

Intracom Telecom: αλλαγές στη μετοχική σύνθεση

dmallas

Security Simplified: Webinar της Westcon

Giorgos Athanassiadis

Πρωτοποριακή σειρά OLS Rack-Mount UPS της Cyber Power Systems

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα