21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Dell Technologies δημιουργεί νέο τμήμα IoT

Η Dell Technologies ανακοίνωσε το όραμα και τη στρατηγική της στον τομέα του Internet of Things, τη δημιουργία ενός νέου τμήματος IoT, καθώς και συγκεκριμένα νέα προϊόντα IoT, εργαστήρια, πρόγραμμα συνεργατών και μοντέλα κατανάλωσης.

 

IoT, ένα νέο κατανεμημένο μοντέλο computing

 

Τα 15 τελευταία χρόνια, ο κλάδος της πληροφορικής έχει γνωρίσει την άνοδο του cloud computing, ένα ιδιαίτερα συγκεντρωτικό μοντέλο προσφοράς υπηρεσιών πληροφορικής. Ωστόσο, σε μια εποχή όπου κάθε τύπος συσκευής, από τηλέφωνα μέχρι αυτοκίνητα, λαμπτήρες και θερμοστάτες μέχρι και συσκευές καρδιακής παρακολούθησης λειτουργούν με τη βοήθεια ψηφιακής «νοημοσύνης», υπάρχει πλέον η ανάγκη για επεξεργασία της πληροφορίας με έναν τρόπο κατανεμημένο και σε πραγματικό χρόνο. Αυτές οι συσκευές δεν μπορούν να βασιστούν στον τρόπο λειτουργίας ενός συγκεντρωτικού συστήματος με επίκεντρο την υποδομή του cloud, το οποίο ενδεχομένως να προκαλεί σημαντικές χρονικές καθυστερήσεις.

 

H ολοκληρωμένη προσέγγιση της Dell Technologies στον τομέα του IoT βασίζεται στις υπηρεσίες και τεχνολογίες της, καθώς και ένα προσεκτικά ανεπτυγμένο οικοσύστημα συνεργατών, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αποκόμιση αξίας για τους πελάτες στην τωρινή φάση, αλλά και την προετοιμασία τους για όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

 

Το νέο τμήμα IoT

 

Το νέο τμήμα IoT της εταιρείας πρόκειται να έχει ως επικεφαλής τον CTO της VMware, Ray O’Farrell, και στο καταστατικό του προβλέπει τον συντονισμό της ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών ΙοΤ σε όλο το φάσμα της Dell Technologies. Το τμήμα λύσεων ΙοΤ (IoT Solutions Division) θα συνδυάσει εσωτερικά αναπτυγμένες τεχνολογίες και προϊόντα από το τεράστιο οικοσύστημα της Dell Technologies, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις.

 

IoT Solutions Partner Program

 

Το πρόγραμμα συνεργατών της Dell, IoT Solutions Partner Program, αποτελεί ένα προσεγμένο και πολυεπίπεδο πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από περισσότερους από 90 συνεργάτες με μεγάλες επιχειρήσεις όπως η Intel, η Microsoft και η SAP, αλλά και start-ups όπως η Action Point, η IMS Evolve, η FogHorn και η Zingbox.

Σχετικά άρθρα

Στα Public πληρώνετε χωρίς να πάτε στο ταμείο!

Giorgos Athanassiadis

LG: Σταθερή ανάπτυξη, premium προφίλ

Kitriniaris

Νέοι lasers και workstations από την ΗΡ

biztech

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα