19.3 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Η Dell EMC επιβραβεύει τους συνεργάτες της

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης Partner Awards, η οποία να πούμε ότι αποτελεί την πρώτη μετά την ιστορική έναρξη του νέου προγράμματος Integrated Partner Program, η Dell EMC βράβευσε τους συνεργάτες της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

 

Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση και εκτίμηση της εταιρείας προς τους συνεργάτες της, οι οποίοι προσφέρουν καινοτομικές λύσεις, βασιζόμενες στις αντίστοιχες τεχνολογίες, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 90 συνεργάτες, υπογραμμίζει τη συνεχή δέσμευση της Dell EMC στο κανάλι των συνεργατών, μέσω του νέου, ενοποιημένου προγράμματος συνεργατών.

 

DellEMC_awards_aΗ κ. Μαρία Οικονομίδου, Country Manager, Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που διοργανώνουμε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση προς αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς και των επιτευγμάτων των συνεργατών μας, καθώς και της συμβολής τους στην επιτυχία μας. Ταυτόχρονα, είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι για το νέο μας πρόγραμμα Dell EMC Partner Program, το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα. Η επιτυχία του συγκεκριμένου προγράμματος αντανακλά τον καίριο ρόλο που διαδραματίζουν οι συνεργάτες μας στην επίτευξη της σημαντικής ανάπτυξης που πραγματοποιήσαμε το 2016. Οι συνεργάτες μας, μας βοηθούν να διευρύνουμε το πελατολόγιό μας και να βοηθήσουμε, με τη σειρά μας, τους πελάτες μας, να επιτύχουν περισσότερα. Η επιτυχία των συνεργατών μας συνεπάγεται και την επιτυχία της Dell EMC».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας παρευρέθηκαν ανώτερα διοικητικά στελέχη της Dell EMC από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων η κ. Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager, Central Eastern Europe, Dell EMC.

 

Διακρίσεις συνεργατών Dell EMC

 

  • Channel Partner of the Year, Dell Legacy: Byte Computer
  • Channel Partner of the Year, EMC Legacy: Infinitum
  • Distributor of the Year, Dell Legacy: Oktabit
  • Distributor of the Year, EMC Legacy: Enet Solutions – Logicom
  • Retailer of the Year: Dixons South East Europe
  • Most Innovative Solution Partner: Navarino Telecom
  • Cloud & Data Center Solutions Partner: Unisystems
  • Workforce Solutions Partner: Amplus
  • Converged & Networking Solutions Partner: Byte Computer
  • Brand Ambassador of the Year: Space Hellas

 

Επίσης, απονεμήθηκαν και τα ειδικά βραβεία Personal Achievement Award στους: κ. Δημοσθένη Γκιργκινούδη (Unisystems), κ. Alistair Dali (Intercomp Marketing) και κ. Γιώργο Κασιούρη (A.Th. Loizou & Son). Τα εν λόγω προσωπικά βραβεία αποτελούν δείγμα της αναγνώρισης της εντατικής δουλειάς και των εξαιρετικών αποτελεσμάτων των συγκεκριμένων στελεχών, τα οποία ενίσχυσαν τις πωλήσεις της Dell EMC, καθώς και την αναγνώριση του brand, αλλά και την προώθηση των λύσεων που βασίζονται σε τεχνολογίες της Dell EMC, για τους πελάτες και συνεργάτες στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

 

Λίγα λόγια για το Dell EMC Partner Program

 

Το πρόγραμμα Dell EMC Partner Program διατηρεί τα καλύτερα στοιχεία των προγραμμάτων της Dell και της EMC αναφορικά με την επιβράβευση των συνεργατών, οι οποίοι πωλούν το πλήρες χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών, επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και προσελκύουν νέους πελάτες. Οι βασικές αρχές του προγράμματος είναι η απλότητα, η προβλεψιμότητα και η κερδοφορία, και σχεδιάστηκε με βάση την επικοινωνία με τους συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρόγραμμα Dell EMC Partner Program αποτελείται από διάφορους τομείς, για διαφορετικές κατηγορίες συνεργατών. Απευθύνεται σε παρόχους λύσεων ΙΤ, παρόχους υπηρεσιών cloud & strategic outsourcers, systems integrators, διανομείς, συνεργάτες OEM και συνεργάτες λιανικής.

Σχετικά άρθρα

Ο Αντώνης Μπαρούνας vice president Δ. Ευρώπης της Lenovo

Η πρέσα Xerox Iridesse κερδίζει το κορυφαίο βραβείο EDP

Νέα εποχή στο ΙΤ από την IBM

antonyroussel

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα