20.6 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Dell EMC βραβεύει τους συνεργάτες της

Η Dell EMC διοργάνωσε την ετήσια τελετή απονομής των βραβείων συνεργατών Dell EMC Partner Awards, στο ιστορικό κτήριο του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών. Τα βραβεία εκφράζουν την αναγνώριση και εκτίμηση της εταιρείας προς τους συνεργάτες της, οι οποίοι προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, βασιζόμενες στις αντίστοιχες τεχνολογίες, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των συνεργατών της εταιρείας από την Ελλάδα και την Κύπρο και ανώτερα διοικητικά στελέχη της Dell EMC από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Dell EMC Partner Program, παρουσιάστηκε επίσημα τον Φεβρουάριο του 2017 και εστιάζει στην παροχή ενός πλαισίου συνεργασίας που χαρακτηρίζεται από απλότητα, προβλεψιμότητα και κερδοφορία για τους συνεργάτες της εταιρείας. Περιλαμβάνει ένα ενιαίο portal συνεργατών με επιλογές όπως το πρόγραμμα κατοχύρωσης συμφωνίας (Deal Registration) που συμβάλλει στην προστασία των συνεργατών που προωθούν ενεργά τα προϊόντα και τις λύσεις της Dell EMC στους πελάτες τους.

Επιπλέον, παρέχει στους συνεργάτες πληθώρα επιλογών εκπαίδευσης  και πρόσβαση στο σύνολο των λύσεων για συστήματα client και datacenter της Dell EMC.

 

 

Τα βραβεία

  Channel Partner of the year – Space Hellas Α.Ε.

•  Growth Partner of the year – Infinitum Α.Ε.

•  IT Transformation Partner of the year – Navarino Telecom Α.Ε.

•  Workforce Transformation Partner of the year – Technicomer Α.Ε.

•  Enterprise Distributor of the year – Info Quest Technologies Α.Ε.

•  Client Distributor of the year – Oktabit Α.Ε.

•  Retailer of the year – Plaisio Computers AEBE

•  Services partner of the year- Amplus Α.Ε

•  Dell EMC Brand Ambassador – A. Th. Loizou & Son Ltd.

 

Επίσης, απονεμήθηκε τα ειδικό βραβείο Personal Achievement Award στον κ. Συμεών Κουφουκώστα (Enet Solutions-Logicom). Το συγκεκριμένο, προσωπικό βραβείο, αναγνωρίζει τις προσπάθειες και τα εξαιρετικά αποτελεσμάτα συγκεκριμένων στελεχών, τα οποία ενίσχυσαν τις πωλήσεις της Dell EMC, καθώς και την αναγνώριση του brand, αλλά και την προώθηση των λύσεων που βασίζονται σε τεχνολογίες της Dell EMC.

Σχετικά άρθρα

Intracom: Τέλος εποχής, η νέα γενιά στο τιμόνι

Kitriniaris

Ηλεκτρονικές πληρωμές προς το δημόσιο

Kitriniaris

Η Epson στη List A για τα επιτεύγματά της στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα