16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η Dell EMC αναγνώρισε το έργο των συνεργατών της

Στις 20 Μαρτίου, η Dell EMC διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης των συνεργατών της για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Τα βραβεία εκφράζουν την αναγνώριση και εκτίμηση της εταιρείας προς τους συνεργάτες της, οι οποίοι παρέχουν καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που βασίζονται στα προϊόντα και την υψηλή τεχνογνωσία της Dell EMC.

Για μια ακόμα χρονιά, στην εκδήλωση αναδείχθηκε η σταθερή δέσμευση της Dell EMC προς το κανάλι των συνεργατών της και η σπουδαιότητά του για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην αγορά.

 

«Κάθε συνάντηση και ευκαιρία επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας, ενισχύει την πεποίθησή μας ότι η Dell EMC αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια, στους κόλπους της οποίας όλοι μαζί δρούμε συνεργατικά για την επίτευξη κοινών στόχων και οραμάτων», δήλωσε η κ. Μαρία Οικονομίδου, γενική διευθύντρια της Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. «Χαίρομαι ιδιαίτερα που και φέτος η εταιρεία αναγνωρίζει τις προσπάθειες και το εξαιρετικά σπουδαίο έργο των τοπικών μας συνεργατών, και είμαι σίγουρη ότι με την αναβάθμιση του προγράμματος συνεργατών προσφέρονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία. Η διαρκής ανάπτυξη και εμβάθυνση της σχέσης με τους συνεργάτες μας αντικατοπτρίζεται στον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης εσόδων της εταιρείας της τάξεως του 33% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο τοπικός οργανισμός της Dell EMC στελεχώνεται και αναπτύσσεται ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, και να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους, όχι μόνο ως προμηθευτής αλλά και ως πηγή τεχνογνωσίας σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο» προσέθεσε η κ. Οικονομίδου.

 

O κ. Γιώργος Μπαμπoύλας, senior manager, channel sales, South Eastern Europe, Dell EMC, σχολίασε σχετικά: «Ολόκληρη η κοινότητα των συνεργατών μας αξίζει ένα τεράστιο μπράβο! Εκτιμώ και ευχαριστώ όλους για τη σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Η δέσμευσή τους ήταν ένας κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας για την Dell EMC στην περιοχή. Προσβλέπουμε στην εμβάθυνση αυτής της σχέσης και στην εξέλιξη της συνεργασίας μας».

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη των συνεργατών της εταιρείας από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, καθώς και στελέχη της Dell EMC από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Οι συνεργάτες που βραβεύθηκαν

•  Dell EMC Brand Ambassador: Cosmos Business Systems

•  Client Distributor of the Year: Oktabit

•  Enterprise Distributor of the Year: Enet Solutions – Logicom

•  Retailer of the Year: Πλαίσιο Computers

•  Workforce Transformation Partner of the Year: Amplus

•  IT Transformation Partner of the Year: Infinitum

•  Recognition Award: Ergosystems

•  Partner of the Year for Net New Business: Infinitum S.A.

•  Channel Partner of the Year: Space Hellas

 

 

Επίσης, απονεμήθηκε και ο ειδικός τίτλος αναγνώρισης Personal Achievement Award, στον κ. Kenneth Bowman, Senior Manager, Business Development – Enterprise Solutions, SG Solutions Limited. H συγκεκριμένη διάκριση, η οποία δεν αποδίδεται σε κάποια εταιρεία, αλλά σε προσωπικό επίπεδο, αναγνωρίζει τις προσπάθειες και τα εξαιρετικά αποτελέσματα στελεχών, οι οποίοι με τις δράσεις τους ενίσχυσαν τις πωλήσεις της Dell EMC, καθώς και την αναγνώριση του brand, αλλά και την προώθηση των λύσεων που βασίζονται σε τεχνολογίες της Dell EMC.

 

Η φετινή τελετή βράβευσης συμπίπτει με τον απόηχο της πρόσφατης αναβάθμισης του προγράμματος συνεργατών Dell EMC Partner Program, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, δύο χρόνια μετά την επίσημη έναρξή του, εστιάζοντας στην παροχή ενός πλαισίου συνεργασίας που χαρακτηρίζεται από απλότητα, προβλεψιμότητα και κερδοφορία για τους συνεργάτες της εταιρείας.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα συνεργατών της Dell EMC, προσφέρει ένα ενιαίο portal πρόσβασης με επιλογές όπως το πρόγραμμα κατοχύρωσης συμφωνίας (Deal Registration) που συμβάλλει στην προστασία των συνεργατών, που προωθούν ενεργά τα προϊόντα και τις λύσεις της Dell EMC στους πελάτες τους.

 

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς, το πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον κίνητρα για την επίτευξη στόχων στους τομείς των συστημάτων storage, των λύσεων προστασίας δεδομένων και των συστημάτων αρχιτεκτονικής hyper converged.

Σχετικά άρθρα

Νέους συνεργάτες τεχνικής υποστήριξης ανακοίνωσε η Canon

“Customers’ Choice” της Gartner για 3η συνεχή χρονιά τα Firewall της Hillstone Networks

Giorgos Athanassiadis

Νέα συνεργασία για την Intelen

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα