18 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Dell EMC αναβαθμίζει τις λύσεις hybrid cloud

Η Dell EMC ανακοίνωσε σημαντικές βελτιώσεις οι οποίες διευκολύνουν τους πελάτες να επεκτείνουν τις λειτουργίες αυτοματοποίησης των σύγχρονων data center τους και των περιβαλλόντων υβριδικού cloud. Αυτές οι νέες δυνατότητες επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να επιταχύνουν την καινοτομία, να απλοποιήσουν τις λειτουργίες και, συνολικά, να επιταχύνουν τις πρωτοβουλίες για τον μετασχηματισμό του περιβάλλοντος ΙΤ.

 

Η αυξανόμενη ποσότητα των δεδομένων που δημιουργούνται τόσο από τις παλαιότερες όσο και τις νεότερες εφαρμογές, οδηγούν σε μεγαλύτερη ζήτηση για αυτοματοποίηση και αύξηση του bandwidth τόσο εντός όσο και εκτός του data center. Μέσω της συνεργασίας και της κοινής κατασκευαστικής τεχνολογίας, η Dell EMC και η VMware δίνουν τη δυνατότητα στους οργανισμούς να αντλούν μεγαλύτερη αξία από τις επενδύσεις τους σε τεχνολογίες πληροφορικής.

 

 

Συνοπτικά

Το σύστημα Dell EMC VxRail αναβαθμίζεται ως ενσωματωμένη πλατφόρμα cloud με υποστήριξη για το VMware Cloud Foundation και πλήρως αυτοματοποιημένη δικτυακή ρύθμιση με τις υπηρεσίες Dell EMC Networking SmartFabric Services.

 

Το σύστημα Dell EMC VxBlock 1000 εντάσσεται στο Dell EMC Cloud Marketplace με νέο software αυτοματοποίησης και ενσωμάτωση με τη σουίτα VMware vRealize Suite, φέρνοντας την επανάσταση στις λειτουργίες υποδομών converged (CI), που δίνει στους administrators τη δυνατότητα να επεκτείνουν τους πόρους τους μέσα σε λεπτά, αντί για ώρες.

 

Νέα 25GbE top-of-rack switches προστίθενται στο σύνολο των προϊόντων Dell EMC open networking, για να βοηθήσουν τους πελάτες να ανταποκρίνονται στις ολοένα και αυξανόμενες δικτυακές απαιτήσεις και να μεταβούν σε δομές software-defined data center.

 

Η διευρυμένη γκάμα επιλογών σε πλατφόρμες και πλαίσια υπηρεσιών cloud που βασίζονται στη VMware, διατίθενται πλέον μέσα από το Dell EMC Cloud Marketplace.

Σχετικά άρθρα

Η HP επεκτείνει το Elite Point-of-Sale Portfolio της

Giorgos Athanassiadis

Στρατηγική συνεργασία Samsung-InternetQ

Kitriniaris

Τους πελάτες που επέλεξαν τις λύσεις της βράβευσε η SAP

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα